Livet är inte rättvist


Ja, jag skulle ju färga håret. Och nej nej jag blev inte mer nöjd.
Det stod BRUNT på paketet men nog blev det svart trots allt. Just my luck! Det är bara en toning så jag kommer ju se ut som vanligt låt oss se... till jul. Härligt. Helt otroligt jävla härligt.

Sen är jag missnöjd med allt annat vad gäller mitt hår också. Vill ha tillbaks mitt hår! Det här är för tunt.
Jag får ringa min frisör på måndag.

Pengar pengar pengar.

ÄH! Gud vad sur jag är.  Får ta mig samman. Postitiv, Hedvig, postitiv.

I går var jag och Martin på Historiska muséet och var kulturella. Sen gjorde jag pesto-middag och vi kollade på The Office. Jag älskar vekligen min och Martins söndagar. Vi är oftast lite bakis-fnissiga och sega så vi gör inte så mkt. Går långpromenad längs Norrmälarstrand, köper take-away latte, sover middag, äter ute och hyr film... Mys-mys-mys.

Nä, nu ska jag sticka iväg och hämta voven från dagis. Sen blir det ridning. Det ska bli roligt! Då kanske jag blir lite gladare.



Voila!


Ciao! Var hos frissan igår. Jag vet inte om jag blev riktigt nöjd, jag tror jag gillade det mer förut faktiskt. Nu känns det mycket tunnare... Ska färga det mörkbrunt i morgon också. Hoppas att jag blir mer nöjd då.


 



                                              
Resultat

I love it


Sorry boys and dolls. Jag har varit en dålig bloggare!

Jag är föressten nyfiken på vilka som läser min blogg. För jag får ju fler sidvisningar än kommentarer vilket är lajbans. Trodde Martin lusäste varje ord och blev ännu mer kär - men tydligen hade jag fel:

"Va , vaddå blogg ? Har du en blogg , men du la ju ner den? "


Idag var första dagen i veckan vilket inte alls känns så jobbigt. För nästa vecka har jag HÖSTLOOOV. C'est vachement fantastique! Jag ska absolut inte planera in någonting som jag alltid gör. Dock kommer Kai från London i helgen så det blir TACOFRIDAY med familjen & mormor som är här, sen förfest och sen 90's. I love it.
Sen  på lördag blir det bio med tjejerna och sen på söndag ska jag tävla i hoppning. Det blir högre hinder nu än förra gången så jag är lite nervig. Men mest peppad!

Mina nya favoriter. Vilken tycker ni jag ska beställa?




Mal a la tête


Är helgen redan slut? Shit, det känns som att den precis börjat ju. Trots det sitter jag här och det är tydligen söndag kväll.

Sigrid har sovit i min säng i helgen så jag har fått nattsällskap. Tycker inte om att sova själv så det var bra. I natt ska Ranveig sova med oss i dubbelsängen också, får se hur det går med ytan! Det blir nog hon som drar det kortaste strået och får sova i mitten, i "vallgraven" som Martin brukar kalla det.

Vi kom föressten precis hem från stan, har käkat middag med pappa där. Det var trevligt, även om det var svårt att hitta en restaurang som alla ville ha någonting från. Pappa ville ha kött, Sigrid vegetariskt och jag ville ha lasagne. Men det slutade med ialf med att alla blev nöjda och glada!

I går var tjejerna här hemma på förfest. Vi spelade spel , pratade och drack drack vin innan vi begav oss ut i mörkret. Vi drog till ICE och skakade lite rumpa innan jag drog hem till Solberga med Ida som sällis. Jag gillar att vi provar nya ställen! Ändå är 90's favoriten tror jag. Är det föressten nästa helg? Annars drar jag gärna till Soap bar eller Café Umra. Vi ska ju trots allt ha studentskiva där 1 Maj så man måste ju kolla in stället.


  Haha, varför tar jag mig på magen?
Louise och hennes Mona Lisa leende.


Måndag avklarad, snart helg!


Försöker peppa mig själv lite för att orka med veckan. Känns som att det är mycket just nu.

Min pappa är i Sthlm nu och jag har bara verkligen inte tid att träffa honom. Det känns jätte hemskt, men vad ska jag göra! Jag är så upptagen med ridning, plugg och träning så jag vet inte hur jag skulle hinna.. Men han är ju ändå min pappa liksom.

Min stooorasyster Sigrid kommer föressten på torsdag , vilket ska bli tokkul. Har inte träffat henne sen vi var i CPH.
Tänkte att vi skulle åka och träffa pappa tsm på lördag. Tyvärr åker Ranveig iväg till London i helgen så syskoncirkeln blir inte helt fulländad. Men jag & Siggy får hänga.

Jag känner verkligen att jag behöver saker att se fram emot. Det känns så tungt ibland, och som att det enda jag gör är att längta till lov och helg. Utan mina vänner skulle jag inte stå ut veckorna - det är jag helt övertygad om.
Inte för att vardagarna är tråkiga på något sätt, men de är alltid bokade och därmed fulla med krav. Man ska alltid vara på en viss plats en viss tid och även om jag trivs med det jag gör så känner jag mig inte riktigt fri. Det känns som att jag ska falla tillbaka ibland och om det inte vore för Martin skulle jag förmodligen göra det. Han är mitt allt. Jag är så glad för att han finns i mitt liv och står ut med mig. För jag är inte så lätt alltid, det är en sak som är säker. Men han tvivlar aldrig på mig och jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte fick vakna bredvid honom.



Tjejerna





Här står vi alla så sött uppradade vid skåpen. Jag tycker den här bilden är så söt, Sanna ser så härligt kärleksfull ut, Louise gör crazy pose, jag försöker se söt och normal ut och Elin plutar på.




Här är en bild från en av våra mysiga förfester


Party Party !




Jag Elin  och Ida för länge sen :)



Ett gnäggigt inlägg av en gnäggflicka


Vaknade imorse med en outhärdlig huvudvärk och kände att jag bara inte kan gå till skolan idag.
Vi har kyrkvandring hela dagen , så det gjorde inte så mycket att jag missade hoppas jag.


Andra gången som jag vaknade var klockan 12 och huvudvärken hade försvunnit lite. Elin och jag bestämde oss för att åka till Hööks som, för alla som inte vet, är typ paradiset för varje hästtjej. Det ligger långt bort i förorten och när man åker dit så handlar man rejält så man slipper åka så långt igen.
   Vi köpte ialf varsitt par helskodda ridbyxor (efter att ha provat bokstavligen hela butiken...) &jag är riktigt nöjd med mina rutiga. Sen köpte jag det snyggaste ridspöt. Hade tänkt att köpa strumper och nya läderhandskar också men tänkte spara det till Globen Horse Show. Då ska förstås jag och Elin gå som de äkta gnäggflickorna vi är. :P
Sen köpte jag en skitsnygg jacka som jag tänkte ha i vinter. Very nice!  Men shit vad dyrt det blev. Men mamma var så snäll och satte in 1200 kr på mitt konto när jag kom hem. Hon är allt bra snäll.

I måndags fick jag föressten rida Barbie som är en söt men väldigt seg ponny. Men ikväll på onsdagslektionen har jag blivit lovad att äntligen få rida häst. Det är jobbigt att vara liten ibland, man får alltid rida stallets småttingar.

I helgen var det också en liten klubbtävling i hoppning, men jag rev ett hinder så det blev ingen rosett. Men det är en till tävling typ den 23 oktober och då hoppas hoppas hoppas jag !


RSS 2.0