Vi är de heta nördarna


Just nu sitter jag i klassrummet, vi har projektarbete och dom bästa Ida & Elin jobbar för fullt.
Vi har bestämt att projektarbetet ska handla om latinet i Harry Potter och vi ska göra ett slags lexikon för alla språk- och H&P nördar. Härligt va! Jag är alldeles exalterad eftersom jag är helt tönt när det gäller båda.

I helgen var det 90'S som gällde vilket var störtkul. Trots att det var tokigt mycket folk inne på klubben (fredag & löning..) så hade jag jätte många kompisar där ! Förfest with the girls var som pricken över i:et. Tack darlings!

Idag har jag köpt en sjuukt sjuuukt sjuuuuukt gullig mössa. Den var vit och alldeles ullig-gullig-mysig-pys. Okej nu ska jag ta mig samman. Men den var så gosig så! Elin köpte en matchande halsduk. Så nu är vi ytterkläds-sistas, hah.

 

Lyssnade /tittade som vanligt på The Voice imorse och Elin Kling var där! Hon tipsade om olika koftor och jag föll för den här som kommer i butik nästa vecka. Jag blev helt kär!

Bilden är btw från hennes blogg.

Way out west och Köpenhamn


Tänkte visa lite pics från Göteborg där vi var på Way out West. Jag var med Johanna, Camilla och Bella. Sen åkte vi vidare till Köpenhamn där Martin och Sofia mötte upp oss. Sigrid min äldsta syster bor ju i CPH och det var första gng jag besökte henne där. Hände mycket galet som det alltid gör med ett gäng tjejer på voyage ;P

Tog tyvärr sjukt lite bilder i somras och från den här resan verkar min kamera ha dykt upp vid lite skumma tillfällen. Hm. Nåja. Sen fotar jag tydligen nästan bara mig själv, hemskt ego!





Bäbisarna <3


Jag och Martin shoppade i helgen och vi letade speciellt efter ett par nya skor till honom eftersom hans älskade svarta spetsiga skor gått brutalt sönder.

Min Martin är dock inte alls särskilt lätt att shoppa med och har väldigt (med betoning) bestämda åsikter om vad som är snyggt:

1. Han skulle aldrig handla något på H&M (herregud det är svårt att ens få in honom där när jag vill kolla åt mig själv.)

2. Det får inte se för "högstadie" ut. (Alltså är det skjortor och endast skjortor i hans garderob och inga hoodies osv.)

3. Allt som är något att ha är från MQ , herravdelningen på Åhléns eller
NK.

4. Allt som är fint beskriv med adjektivet "ballt"  och "nördigt" betyder att plagget inte uppskattades.


Efter mycket om och men går vi iallafall in på NK där han blir kär i ett par vita Converse.
Jag älskar vita, rena converse ! Det finns inget fräschare! Så vi bestämmer oss för att köpa ett par varsina.
Martin var hemskt skeptisk först till detta med att ha likadana skor. Jag tycker det är undebart gulligt. <3



Vita converse - en riktig klassiker

Hejdå härliga helg


Söndagar är härliga dagar, om än något vemodiga. Sitter och skriver på ett inlämingsarbete tills imorgon vilket känns lagom kul. Blogga om helgen är stört mycket roligare.

I fredags var det ju grabbkväll som blev lagom feminiserad kan jag säga.  Vi var sex tjejer och fyra killar MED Morrgan inräknad. Sorry guys!
Iallafall så åkte alla grabbar hem och tjejerna och Martin drog vidare från lägenheten i fridhemsplan.
Lite kul på tunnelbanan var när Karro visade mig en smygtagen bild på en kille som tydligen var "det snyggaste hon sett". Då säger jag "näee vafan han är ju helt långhårig & har glasögon". Jag måste ha varit lite borta efter förfesten för jag såg tyvärr inte att killen i sättet bredvid mig passade perfekt in på beskrivningen och såg lagom glad ut. PINSAMT.

Nåja, kvällen slutade iallafall på Riche där vi stannade ett tag. Det roliga var att  Elin Kling  som jag skrev om i förra inlägget och som jag fullkomligt av dyrkar var där! Jag blev jätte glad !
Sen drog Karro & Elin till Sturecompagniet medan jag och Martin gick hem och sussade. MYYYYSIGT.

Sen igår kom Philip, Louise, syster och Elin till oss och kollade på världens äckligaste film, verkligen läskig! Den var fransk vilket var hela anledningen till varför jag ville se den. Them hette den ialf... Se den och kissa på dig, haha.
Sen efter filmen och lite dricka bestämda jag & Elin oss för att gå ut bara vi två tjejer. Brukar alltid gå ut i värsta gruppen men det var skönt o bara vara vi två. Känner man sig mindre som en skolklass ;P

Nåja, vi gick ialf till Vanilla Club  eftersom alla jag känner och som har varit där fullkomligt vägrar gå dit. Så nu tänkte vi gå dit, kolla läget och gå vidare. Det var ialf lite "vilja-vara-stekar-känsla" men annars hade jag skitkul. Men det var nog mest för att Elin var med ;) Hursomhelst,  drog vi aldrig vidare utan kvällen slutade med att jag kröp ner bredvid en varm och gosig Martin.

Det enda jag gjort idag är att ha käkat ute med tjejerna. Tanken var att vi skulle plugga tsm men det blev mest girltalk ;) TSS.


Gustav fick inte sin manliga kväll. Men han ser hyfsat nöjd ut ändå!

Äntligen fredag


 Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Elin Kling är så himla stylish.
Tjejen har det som  inte kan köpas för pengar; nämligen full koll på vad som passar ihop och är k(l)ing på att blanda fashion med style så att det inte får den där "jag har på mig allt som är modernt på samma gång" känslan som jag avskyr. Hon är en äkta fashionista helt enkelt! Och som den äkta fashionista jag är så tänker jag kopiera allt hon har på sig, haha.

Dessutom är hon nästan på pricken lik min kära frisör som jag bara måste få göra lite reklam för. Hon heter Victoria Larm och jobbar på "Posh" som ligger på Östermalm. Hon lyssnar verkligen, är jätteduktig och himla kreativ. Ingenting är omöjligt och jag blir alltid nöjd! Ska dit nu på måndag och göra mig snygg, känner mig rätt risig i håret nu nämligen.

Idag är det fredag vilket betyder kort dag i skolan och sedan party all night long. Ska förfesta hos Martin with the girls. Sen ska  Martin, Jocke och Gustav  vara manliga och äta oxfilé-pizza. Hoppas jag får vara med även om jag inte är så manlig av mig. Fast då blir det snarare en tjejig caesarsallad som beställs. Nåja. Hoppas systern dyker upp också <3


             

Så himla cool


Baby kommer hem från Barcelona


Har just varit och hämtat min vovve på dagis och egentligen borde jag väl sitta och plugga nu.
Men jag väntar lite till. Lite lite lite till !

Kom till skolan äckligt tidigt imorse bara för att få reda på att vi egentligen inte hade lektion.
HÄRLIG start på måndagen säger jag bara. Drog till Fridhemsplan och somnade i lägenheten.
Sängen kändes bara så hemskt stor utan Martin... Men ikväll kommer han hem från Barcelona!

Pratade föressten med honom igår och han lät helt borta. Party till kl halv fem, flera nätter i rad är väl jobbigt för en gammal 22-åring haha. ;)

Ikväll ska jag rida i måndagsgruppen, ska bli skitkul !




Världens charmtroll.





 


Ge mig glitter och glamour

Alltså, förlåt. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt
Min blogg är helt sjukt ful. Det ser ut som en riktig gubb-blogg.
Det är för lite glitter och rosa ! Snälla, någon måste hjälpa mig .
Antingen det, eller så får jag försöka sätta mig in i hur man gör pimpar sin blogg.

Hursomhelst , idag är det söndag och jag känner mig helt seg. Har gått en lång prommis med min lilla vovve
Fick bära honom sista
vägen eftersom han inte orkade gå längre... Så söt.

Har sedan träffat Camilla & min syster och käkat sen lunch på Kofi inne i stan. Cam hade precis kommit med tåget från gbg efter en liten partyresa. Hon har lånat min kamera och jag hoppas få tillbaka den ikväll så jag kan förgylla min blogg med lite foton.

Nu ska jag rensa i min garderob så jag får plats med alla nya kläder jag köpt på sistone . Och som den hemska människa jag är kommer jag kasta alla kläder istället för att ge dem till välgörenhet. FÖRLÅT. Men det är bara så sjukt långt till myrorna.

Sen blir det restaurang eftersom mamma inte gillar att göra mat. Har inte ätit hemmalagad mat på veckor, jag skojar inte. Men eftersom mamma går jour på helgerna så förstår jag om hon inte pallar.

Första inlägget


Nu får ni intre tro att jag inte hänger med i svängarna. Att jag är någon slags alien som inte förrens dagens datum har utforskat bloggens värld och att jag har zéro koll på läget. Nu är det ju faktiskt så att jag haft en blogg tidigare. Men den har liksom blivit mer som ett minne istället för något som jag vill forstätta med. Ungefär som min gamla Paris Hilton parfym. En kär nostalgitripp som väcker minnen men som ändå känns förlegad.

Så nu är det hedvigjosefin.blogg.se och Gucci som gäller. Förändring i luften!

Den här bloggen lovar jag kommer bli sexig och mindblowing. Den kommer bli alldeles spektakulär och glittrande. Antingen det, eller så kommer det bli en trist kopia av varenda blogg som redan finns där ute. Jag kanske låter cynisk, men what the heck. Är det vad världen behöver? Fler bloggar med dagens outfit och självtagna bilder med stökiga tonårsrum i bakgrunden. Och ytterligare fotografier av höga latteglas och ja men se, ännu en brud som fotograferar sin svettiga morgonsmacka. Är det vad världen behöver?

Ja, självklart, och jag är inte ens cynisk. Det är alldeles underbart med bloggar. Jag älskar alla bilder och outfits och tips och tankar. Sen stillar det dessutom mitt kontrollbehov för jag får koll på vad mina kompisar haft för sig, shoppat, ätit till lunch, haft på sig, vilka de har träffat och hur de mår. Det gör mig glad att de låter mig ta del av de små detaljerna i deras vardag och jag hoppas du kommer vilja läsa om mina.

Jag tror det får räcka som intro. Jag har ändå aldrig varit mycket för långa förspel.


RSS 2.0