Elin på besök

Idag har moster Elin varit på besök. Alva var först lite blyg men vi lät henne vara i början tills hon själv kom fram och nosade. Allt i hennes takt! Sedan kröp hon upp i Elins famn och myste. Gullungen min <3

Alva är verkligen BUSIG. Det är mycket energi i den lilla chihuahua kroppen! Hon springer runt, runt tills hon plötsligt kollapsar. Ibland mitt i en lek, hoho. Ser riktigt lustigt ut när hon plötsligt faller ihop... Eller när hon springer från sin leklåda med en leksak, leker med den i fem sek för att sedan springa och hämta en ny. Roligare så!

Nu sover hon på husses famn men jag misstänker att hon vaknar snart. Och då är det full fart igen :]



Hm, vad finns det för roligt att leka med här..?




alva

Ursäkta det dåliga uppdaterandet men det har verkligen varit full rulle här hemma. Men det antar jag att ni förstår :} Alva är helt tokigt uppmärksamhetssjuk. Sitter och fösöker gnaga på tangentarna nu medan jag bloggar, haha.

Vi fick hem henne i söndags och sedan dess har det inte varit en lugn stund. Först var hon lite skeptisk och skakade mest i bilen på vägen hem från uppfödaren. När hon kom in i lägenheten så nosade hon omkring och tog in alla 9r09ty6ydsqa (<--ALVA!!!!) lukter och intryck. Jag och Martin var fortfarande ganska läskiga men efter ungefär en kvart så vågade hon sig fram och sedan dess har hon bara vågat mer och mer. Efter några timmar var det som att hon alltid bott här!

På natten sover hon från kl 24:00-10:00 vilket är jätteskönt. Annars ska hon ut ungefär varannan timme och kissa. Hon är så gott som rumsren redan! Så himla duktig. :} Nej, det är svårt att beskriva hur hon är. Ni får komma och träffa henne vetja. I början är hon lite blyg men efter ett tag släpper det.  

Nu ska vi leka lite med den vita råttan och äta en sen frukost.

LOVAR att ta bättre bilder och blogga mer sen.



The day before christmas

Nu har vi precis gått "Trollstigen" här i Norrland vilket är en tradition för oss den 23:e. Det innebär att vi går uppför en låång stig bakom huset som är upplyst hela vägen med marschaller. SUPERMYSIGT, men eftersom det är så himla mörkt där så ramlar man massor på vägen, hoho. Måste se lustigt ut!

Sen väl där uppe så tänder vi en brasa och fikar med glögg, lussebullar och pepparkakor. Alla får varsitt pake som ligger i en litet julhus som tomten lagt dit. Jag fick en jättefin ljusstake - ser ut som en sån där snöboll ni vet! TACK TOMTEN <3. Ibland kommer det små utklädda tomtar och skrämmer oss också!

Nu ska vi snart sätta oss till bords och äta lite så här dagen innan julafton. Kan nästan inte förstå att det ör julafton imorgon. Ihhhh! Känner hur det riktigt pirrar i magen (: Åh, jag älskar verkligen julen... Synd att alla ska tjata på om maten bara, det hjälper liksom inte för fem öre. Snarare tvärtom. Sen jag kom hit till Norrland så har jag ätit massor av godis, kakor, druckit läsk och ätit mer än vanligt. När det känns som att ingen ser de små framgångarna jag gör så känns det så himla meningslöst. Nåväl, jag vet att de gör det av kärlek men det får istället motsatt effekt.

  



God Jul lilla hjärtat


Islandshästar dagen innan julafton

Islandshästarna var helt underbara! Kai fick rida en riktig nordsvensk och vi andra fick islänningar. Min hette Thai Fun och var verkligen a lot of fun - massa tempo och jätterolig! Jag fick rida med en annan tjej eftersom vi ville ha lite mer tempo och "rusa" medan de andra tog det lite lugnare. Det var helt GALET, snön bara forsade överallt och jag kunde knappt se någonting. Fick hålla hårt i tyglarna och bara flyga med. Aldrig ridit så snabbt tror jag!Dock var det lite läskigt när den andra hästen halkade på isen längst ner i en backe. Min häst bara galopperade förbi, haha. Sen blev Ranveig lite skraj när Kais häst sparkade hennes eftersom de inte gick i samma stall och därmed inte kände varandra. Hihi. Jag gillar när de busar lite.

Åh, sen svimmade jag av lite på hästryggen medan vi stod och väntade. Det var så jäävla kallt så jag fick blodtrycksfall. Hatar att vara så känslig jämt... Men det gick bra ändå som tur var. Perfekt ridtur och så himla mysigt att få sitta på hästryggen dagen innan julafton. För mig blir det inte mycket bättre än så.



Norrland den 22 december

Idag var första dagen i Norrland. Hallå, snö? Ni tror att ni har mycket snö i Sthlm men jag kan säga att det är ingenting i jämförelse. INGENTING. Tror att jag fryser ihjäl här uppe, idag var det 21 minus grader. Helt tokigt. Morgan kan knappt gå ut eftersom han fryser fast med tassarna, stackarn. Så vi åkte till Birsta Centrum och handlade lite inför julen och fikade.

Det är verkligen ett HELT annat tempo här. Beställde min latte på mina vanliga 2,5 sek vilket tjejen i kassan inte riktigt hängde med på. Haha, måste ta och lungna ner mig lite tror jag! Men jisses vad trögt allt går- man märker verkligen skillnaden. Och jag som har noll tålamod blir helt skogstokig...

Anna mailade mig förresten precis och skickade lite bilder. Berättade att lillan nu är ensam kvar eftersom alla syskonen redan åkt hem till sina nya familjer. Så tösen är alltså ensam valp just nu och får umgås med de stora hundarna istället. Undrar ifall hon saknar sina syskon-  måste vara tråkigt att inte ha någon att leka med liksom. Hon borde ju verkligen vara van med det vid det här laget. Sedan berättade Anna att hon hade varit och besökt lite hästar eftersom hon vet att jag ju rider och är i stallet en hel del. Lilltjejen verkade mest tycka att det var spännande så det är verkligen toppen. Åh, vad jag längtar... PÅ SÖNDAG.

På tal om hästar så ska jag, Kai, Ranveig och Ida upp tidigt och rida islandshästar imorgon. Halva dagen! Hoppas inte att det är för kallt bara - inte så kul att sitta flera timmar på hästryggen. Jag bad om en häst med massa tempo så vi får se hur det går.


Grankotte  smakar mums i valpmunnen.


Name the pet

Har precis ätit vääärldens godaste indiska curry-rätt från restaurangen här nere. Har lite mat-ångest men det går snart över förhoppningsvis. Skriva och prata om det brukar hjälpa, dock är nog de flesta här hemma rätt trötta på mitt gnäll om mat, haha.

Åh, idag har jag varit och shoppat klart alla julklappar med syster och Kai. SÅ SKÖNT. Ska försöka slå in allting ikväll så det är klart :) I morgon ska vi nämligen till Skansens julmarknad. Kommer nog bli jättetrevligt tror jag. Var förresten lite busig idag och igår och shoppade massa saker till mig själv. Trots att det snart är jul, hoho. Men kunde verkligen inte låta bli! Det blev en sjukt classy ljusgrå cardigan från Zara, en rosa/vita randig tröja från H&M (ÄLSKA!!!) och sedan den heta klänningen som jag hade igår på Berns. Och jag som borde hålla i pengarna nu vid jul. Men det är tråkigt tråkigt tråkigt.

Älskling kom hem från kryssningen för några timmar sedan och lät alldeles ynklig. Verkar ha varit en hård natt med AIK- grabbarna. Snutten... Vi får se ifall han orkar följa med ut ikväll på en drink :)

Och eftersom jag snart ska få valp så kan jag ju inte låta bli att lägga ut en liten bild på Ärtan. Jag hoppas att ni står ut och ifall ni inte gör det så behöver ni ju faktiskt inte läsa min blogg ? (aouch!) Men faktiskt.
 
Sen har vi förresten nästan döpt henne - kan ju inte kalla henne för Lillan när hon kommer. Svea blir det iallafall inte för det tyckte mamma var fult och det känns ju inte så roligt... Hittills verkar det faktiskt luta mot Alva väldigt mycket. Det var faktiskt mitt allra första förslag, innan jag började spåna vidare. Första instinkten kanske? Martin gillar det också väldigt mycket. Sen är fortfarande alternativen Siri, Jenny och Saga. Tycker att det sistnämnda är väldigt fint, men är det inte lite väl vanligt? Hm... Sen älskar jag Siri, tycker det låter så piggt och glatt! Och Jenny tycker jag också om; det heter Elin i mellannamn. Vad tycker ni? Kommentera jättegärna, alla förslag blir jag jättetacksam för <3

Glömde fråga Martins mamma i fredags vad hon men hon gillar nog Alva också... Haha, det är så jobbigt! Jag vill att ALLA ska tycka det är jättefint! Så himla lättpåverkad är jag! Men det går ju inte. Det är ju jag och Martin som ska tycka om det. Sen kom jag på Lova igår- också väldigt vackert. Nu svamlar jag rejält så jag ska sluta. Förlåt.

Lillan



Elin blir moster

Fy farao vad mysigt jag hade igår! Det var en perfekt utekväll med min älskade Elin. Först kom hon hem till mig på Kungsholmen för julmys med Ernst (haha) BUBBEL och julklappsutdelning. Såklart hade Elin ruinerat sig på julklappar till mig så att jag fick skämmas. HAHA. Eller jag börjar vänja mig med att hon alltid köper så fina saker. Orkar inte ens försöka toppa hennes presenter utan jag vet att hon ändå kommer köpa det som bara är PRECIS det jag önskade mig men inte visst om att jag gjorde det.

Jag fick iallafall en BH i 70 C vilket är typ helt omöjligt att hitta i Sverige, men gullet hade köpt med sig den från New York. Sen fick jag en fashionabel, skitsnygg tröja med paljetter på axlarna som jag kommer ha på mig typ varje dag, 2 body lotion och body wash från Victorias Secret och sedan en tvål som doftar rosor (tyvärr allergisk mot rosor, men den oftar gott ialf!) Sedan hade hon sytt en liten cardigan till Lillan. Så himla gullig. Åh, Elin... Hon blir ju moster nu!!!

Sen drog vi högklackade och fnittriga till Berns och hade jättemysigt. Jobbigt att gå ut utan killar dock - man får stå ut med mycket slemmiga kommentarer. Kvällen avrundades såklart med skräpmat :)

När jag tillbaks till lägenheten på Kungsholmen så möttes jag av en doft av chai och saffran från mina julolja som heter JULMYS. Åh, vilken undebar tjejkväll!

Nu ska jag dra till Söder och möta syster som tycker att "Unge, du kunde väl ha druckit vatten när jag kommer?" Denna syskonkärlek...


Imorgon kommer min syster

Det är sjukt kallt ute och snön bara faller. Ändå kan inte låta bli att älska det! JUL JUL JUL. Visst är det underbart? Älskar den klara luften, morgonljuset som lyser på snön, stämningen i luften, stearingljusen överallt. Åh, vad jag längtar till att åka upp till Norrland! Vi kommer att åka nu till helgen och jag kan inte vänta! Imorgon kommer syster från London och då börjar julen på riktigt. Ska bli så himla mysigt.

Sen kan jag ju inte låta bli att längta efter att lillan ska komma. Vet att jag tjatar, men det är väl inte så himla konstigt? Har väntat på det här ögonblicket hela mitt liv känns det som.

Igår köpte Martin jättefina matskålar, visar bild sedan. De är iallafall grå med små söta vovvsingar på, hihi.

Sen är det FREDAG idag!! Har varit i stan med mamma och shoppat julklappar till syster. Fick en superfin klänning av mamma som var superslampig, HAHAHA. Lite lustigt på något sätt; hon borde liksom köpa Hello Kitty kläder till mig... 

Ska träffa och gå ut med Elin ikväll och fira fredagen. Får ha på mig klänningen då så får jag höra vad hon tycker. Tror att hon kommer gilla den. Hon kommer iallafall förhoppningsvis att älska sin julklapp som hon ska få ikväll. :)


Lillan med sin syster. Imorgon kommer min syster.


Lilltjejen är redan bortskämd

Sitter på universitetet och surar över att vår föreläsare är en timme och en kvar sen. TRÖÖÖGT. Tycker det suger rejält att komma för sent till sin egen filmvisning men det verkar som att det inte är hennes fel utan att det är något slags missförstånd... Aja.

I morse så blev llillsnuttan besiktigad utan anmärkningar. Skönt! Sen i eftermiddag ska jag och Martin gå i djuraffärer och titta. Behöver en säng, ett halsband, koppel och mat samt vattenskål. Jag lade undan en rosa hundbädd igår men M diggade inte färgen, hehe. Tycker inte att den passar med inredningen. Och jag som lovat mig att inte göra henne till en "Paris Hilton vovve", haha! Men hon är ju en flicka och flickor gillar ju rosa. Kommer förmodligen att köpa ett katthalsband eftersom hon ju är så himla liten nu. Känns onödigt att köpa ett dyrt läderhalsband eller en sele eftersom jag inte vet hur stor/ liten hon kommer att bli riktigt... SNUTTAN. Kan inte vänta tills hon kommer...


Lillan leker i snön

Ärtan ser ut att ha blivit väldigt glad idag när snön kom. Plötsligt blev hela världen vit! Kan det bli roligare för en liten valp? Hoppas att hon inte frös om lilla tassen bara...


Jean Paul Gaultier

Red Stella igår och kom på att hon nog är min absoluta favorit i stallet. Visst, även hon har sina nackdelar och egenskaper som man måste hålla i schack. Men vilken häst har inte det? Skulle det vara någon häst som jag på rak arm skulle säga att jag personligen passar bäst med så skulle jag säga Stella. Det gick alltså bra igår och vi övade bl.a på att vända den bakre delen in mot spåret.

Imorse hade vi filmvisning på Filmhuset och såg The Cook, the Thief, his Wife & her Lover från 1989. Jean Paul Gaultier har nämligen designat kläderna till filmen som vi skulle studera. Helt otroliga kreationer! Efter lunchpausen hade vi föreläsning på universitetet om Gaultier och filmkostym som konstverk. Väldig givande föreläsning och en otroligt speciell film men en särskild stämning. Ganska obehaglig och riktigt äcklig ibland för mig som lätt blir äcklad och har blodfobi... Åh, det var faktiskt stundtals rätt jobbigt!

Sedan hade jag cello för sista gången den här terminen. Snart är ju året slut! Fick en ny låt och övade på lägen. Supernyttigt men kanske inte det roligaste... Vill hellre bara spela, haha.



En av Gaultiers otroligt speciella kreationer


12 dagar kvar

Ingen har väl missat att det snöar? HEJ VINTERLAND. Hela dagen har jag gått som i en bubbla av julstämning. Magiskt! Älskar när det snöar - tunga snöflingor som falller ner... Kan det bli mycket bättre?!

Ja, det kan det faktiskt. Åtminstone för mig! För om exakt 12 dagar så får jag hem snuttan. Sitter och funderar på namn nu och tycker att det är jättesvårt! Förslag mottas varmt alltså. Har några förslag själv men tycker att det ska sjunka in lite så att det verkligen passar henne... Men vad tror ni? Siri? Alva? Svea? Saga? Jenny...?

Martin tycker att hon ska heta Bäbis 3. Jag låter det stå för honom.


13 dagar kvar

Pratade med uppfödaren Anna jättelänge idag och bestämde att jag ska hämta lilla tösen på söndag den 27 december- trots att hon egentligen  är leveransklar nu på torsdag. Vill att hon ska slippa julstressen! Kan ju inte dra med en liten valp till kalla Norrland ;) Hon måste få bo in sig lite först ju...

Anna lät jätteglad över att vi bestämt oss för att ta över lillan. Hon sade att hon är extremt noga med var valparna hamnar och att hon tyckte att vi var så himla trevliga och att jag verkligen verkade ha tänkt länge på hundköpet. Vilket ju stämmer; jag har väntat hela mitt liv känns det som. Och om exakt 13 dagar så slår drömmen äntligen in.  Hon sade också att ifall hon hade behållit någon av valparna så hade det varit Ebba (deras namn på henne) Det värmde att hon sade så!  Sen sade hon att vi kunde ringa henne när som helst och inte bara när hon är liten. Hon sade att hon hade kontakt med alla sina valpköpare. Känns tryggt & bra. :)

Tillsammans med lillan kommer vi att få en filt som luktar som hennes mamma och kullsyskon, lite mat som hon ätit (Royal Canin) och massa bilder från när hon föddes och utvecklats. Spännande! Men det är mycket som vi måste köpa och fixa: försäkring, säng, koppel, halsband, något varmt att ha på sig... Åh, vad jag längtar!!!

Är redan nyfiken på hur hon kommer att se ut när hon blir större... Man vet ju inte när hon är blandras! Just nu är hon ju SÅ HIMLA LITEN. Hon är ju mest chihuahua (75%) så hon kommer nog att mest se ut som en sådan. Papillonen gör henne nog bara lite större skulle jag tro. På kenneln Papi-Chiwawa så hittade jag jättebra bilder på valpar som är nästan lika mycket papillon/chihuahua som henne:



7 veckor



10 veckor

 
 Vuxen




Från ingenstans till min famn

Nu slipper jag hålla inne mer. Man vill ju inte gärna berätta om  något stort- som kanske sedan inte blir av. Men nu är det alltså klart. Vi har hittat vår lilla tjej nu. Och hon är helt underbar.  När vi var och tittade på henne och hennes fyra glada syskon i fredags så kändes det helt rätt. Det var flera intresserade men eftersom jag var först så fick jag "tinga henne" till idag kl 17. Ringde uppfödaren några minuter innan och sa att vi jättegärna vill att vi att hon ska bli en del av vår familj.

Går inte att beskriva hur jag känner just nu. Har nog inte riktigt förstått att det är sant! Vi som har letat så länge... Jag har varit inne på en miljon uppfödarsidor och tittat på valp efter valp efter valp... Men det har inte känts helt rätt. Nu känns det helt fantastiskt och jag är så glad för att jag ringde det där samtalet till uppfödaren just den dagen. Hade jag gjort det bara lite senare hade vi aldrig fått henne. Känns som att det var meningen... Kan inte riktigt förstå det än bara.



Lillan... Välkommen till vår familj älskade lilla vänn. Jag kan inte vänta tills jag får hålla dig i mina armar. Från ingenstans till min famn. Livet är bra härligt ibland.




8 December

Halleluja! Jag mår lite bättre idag. Inte helt återställd men gud vad skönt det känns att jag är på bättringsvägen. Magen är centrum för allt välmående tror jag, och mår den dåligt så blir allt fel. Nu kan jag koncentrera mig på JULMYS!!! Baby har skaffat Spotify så nu knarkar jag Jul i Betlehem så fort jag får chansen. HOHO. Jag är en sådan liten tomte. Älskar Carolas julmusik. Det är verkligen inte status, jag vet, men det kan inte hjälpas. Hennes röst och musik får mig verkligen i julstämning. Sen fick jag en tomte idag av mamma vilket blir min och Martins första tomte tillsammans. Vuxenpoäng! Han ser minsann förnöjd ut där han sitter på ena högtalaren. 

Blev en tidig morgon på Filmhuset idag där vi såg filmen Rear Window från 1954 av Hitchcock. Lite lång men ändå spänningsfylld. Tycker Hitchcock filmer alltid har en väldigt speciell känsla i sig och denna var inget undantag. Eftersom vi fokuserar på modet i filmen så skulle vi studera Grace Kellys stjärnstatus och image samt titta efter Diors "New Look" eftersom den var aktuell i filmen (New Look lanserades 1947)

Sen åkte vi till Lovisas syster för att titta till vovven Gucci och äta lunch (ceasarsallad), för att sedan bege oss till unversitetet för föreläsning. Skulle egentligen rusat till cellon sen men orkade stressa. HÄHÄ. 

 Istället åkte jag och Martin till Kista centrum för att shoppa julklappar (läs: kolla efter saker till min önskelista och tigga latte av Ida.) Jag åt gott i Food Courten (lasagne) och hittade jag dessa sjukt snygga, höga stövlarna. Helt otroliga på - smiter åt som tusan!

Snälla tomten


Min helg

Den här helgen har bestått av smärta smärta smärta. Efter att ha shoppat med Joanna & Marja i fredags (köpte en jeans-skjorta to die for. Snyggaste jag sett!!!) så åkte jag hem, åt en kebab och resten är historia. Efter ungefär en kvart var jag som paralyserad, kunde inte röra mig ur sängen. Magen var helt uppblåst och jag bara frossade. Vi hade dessutom besök här hemma så det var svårt för mig att balla ur totalt. Ville bara gå till toaletten och spy upp den men tänkte att det nog inte vore så classy med kräkljud från toaletten. Så jag höll mig, gick och lade mig till Martins lugnande ord om att i"morgon är det över." Jag är ju väldigt känslig mot vitlök (vilket jag alltid struntar i... KEBAB E JU GÖTT) och har en superkänslig mage generellt... Så jag tänkte att det var därför.

Knappt en timme senare vaknade jag och kände att jag höll på att spy. Tillbringade natten mer eller mindre vid toaletten med frossningar men spydde tyvärr inte upp något. FYFAN vad dåligt jag mådde! Dagen efter var vi på middag hos Martins släkt och jag kunde inte direkt visa hur dåligt jag mådde där... Sen mådde jag lite bättre men följde ändå inte med ut när Martin drog på galej. 

Lördagsnatt var nog den värsta natten i mitt liv. Trodde på allvar att jag skulle dö av smärta. Magen var som en ballong samtidigt som det värkte, spände och pulserade från alla håll. Jag minns att jag tänkte att nu dör- jag har aldrig varit med om något liknande. På morgonen när Martin kom hem så sov vi några timmar för att sen åka till akuten på Södersjukhuset. Jag grät när vi kom fram, fick knappt fram ett ord. Sen tog de prover och vi väntade i någon timme innan doktorn (han: ung och skitsnygg jag: levt på polens gator i 14 år) menade att det inte var någon allvarlig fara utan att proverna såg bra ut. Att jag skulle låta det gå några dagar så skulle det gå över.

Förmodligen så är det på grund av att min mage inte vet hur den ska hantera stora mängder mat och blir helt chockad när en fet kebab plötsligt kommer farandes. Visst!  Men nu har jag haft extrema smärtor i sedan i fredags. DET ÄR INTE SUNDT.  Att jag inte kan rida ikväll, gå på massagen, plugga eller träna är en sak. Men jag kan knappt ta mig till kylskåpet utan att skrika av smärta. I morse när jag duschade fick jag ta en paus eftersom jag inte orkade stå så länge. RÄCKER DET INTE NU?

Förlåt mina aggressioner i en annars oskyldig blogg. Men okej nu äter jag. Får världens ångest när jag stoppar i mig den där feta jävla kebaben. Sen när jag väl äter den, tvingar mig själv genom att intala mig om att "det här kommer göra så att du mår bättre", så slutar det med att jag mår så dåligt att jag tror att jag håller på att dö, inte kunnat sova på två dygn och kan knappt röra mig. Är det rättvist..? ÄR DET RÄTTVIST?  Just nu känner jag bara för att ge upp. Det blir liksom väldigt svårt att intala sig själv att det är så värt det ifall det här är konsekvensen.

Ny frisyr

NU ÄR DET HELG !!!! Iallafall för mig, era stackare. Jag har nämligen inga föreläsningar förrän på tisdag vilket gör mig helt lycklig. Det är alltså fredag för mig nu. Woho. Dock har jag ju såklart massa plugg och andra måsten... Men nu låtsas vi inte om dem, okej? Blir så mycket trevligare stämning här i bloggen då.

Åh, idag har jag sett världens bästa film på Bio Victor. Desperately Seeking Susan med Madonna från 80-talet. Jag säger som Lovisa jag skulle kunna se den igen nu med en gång. Så bra! Det är ju fashion med 80-tal nu också så man kan se den i rent inspirations-syfte om man vill. Personligen har jag lite svårt för det modet.

Jo! Sen igår hände spännande saker - åtminstone på mitt huvud. Jag har nämligen skaffat lugg! Martin blev helt övertokig när han såg mig, tyckte att jag såg så liten och söt ut sa han. Haha, sen idag fick jag höra av en kursare idag att jag såg äldre ut... Mysko. Hursomhelst, jag gillar luggar. De gör liksom så att man ser sexig och flickig ut på samma gång.

Oj vad klockan blev mycket. Måste lämna mitt kära Södermalm för älskade Kungsholmen. Känns som att de battlar om mig just nu, men Kungsholmen vinner ikväll. Saknar min baby <3


Första december

När jag vaknade imorse så hade mamma varit inne på mitt rum och lagt en liten present på skrivbordet. Tack snälla mamma! Fick ett läppglans i nyansen Hot Pink, nagellack i Icy Pink och Läppbalsam/stift i Rose Pink (tre nyanser av rosa!!!) samt en modetidning. Min mamma är så snäll. Känner mig som ett barn igen när jag fick adventspresenter varje dag. Det var tider det. Bortskämd skitunge. Men är det första December så är det. ;)

Sen bar det av till universitetet där det var filmvisning och föreläsning som gällde. Handlade om "La SAPE" vilket var intressant. Hade aldrig hört talas om dem innan jag läst kurslitteraturen. Se hur man lär sig! Blev en snabblunch i egenskap av en Itrim Bar som var supergod. Fattar dock inte hur man kan banta på sådana. Själv blir jag ÄNNU mer hungrig av dem och åt största bulgursalladen när jag kom hem. Känner mig uppblåst... Usch.

Ridningen igår gick förresten hur bra som helst! Ibland undrar jag varför jag ens pallar rida när jag är så himla kass och osmidig på hästryggen. Men igår fick jag verkligen tillbaka den där känslan. Ridning är det roligaste jag vet; åtminstone när det går bra. Fan, det är den bästa känslan i världen :)





Tack snälla mamma


RSS 2.0