Halloween

Alltså, ni kommer aldrig att gissa vad jag ska vara på Halloween-festen på lördag. ALDRIG! Jag har nämligen själv ingen aning. Och alla mina förslag är kassa. Så, förslag folket? Sen kan man ju GLÖMMA att man kommer in på Buttricks i dessa dagar. Där står det nämligen två, stora vakter och folk står i kö för att komma in i affären. Hua! Galna tider! Och folk säger att vi inte firar Halloween i Sverige? PYTTSAN.

Tur att man är så liten så att man passar i barnstorlekar för vuxenkläderna är ju helt stört dyra. Dubbla priset - minst! Men sen när jag väl stod där så kände jag mig som en riktig tönt. Kom igen, Törnrosa? Ingen urringning där kan jag ju lugnt säga...

Haha, fy vad negativ jag låter. Men det är jag inte! Tycker bara det är roligt att bli upprörd för småsaker.


Fashion Bunny



Shop Until You Drop

Jag har köpt sjukt snygga jeans idag! OH MY GOSH. Sprang runt som en svettig bäver i alla affärer (som man ju alltid gör när man handlar jeans)  Var så illa tvungen eftersom alla mina gamla jeans har blivit för stora. Ingen dum anledning att shoppa för va ;) Ett par svarta och ett par mörkblå supertajta stuprör blev det till slut.

Jag tycker föressten det är himla skumt det där med storlekar - att det kan vara så olika. De svarta blev i storlek 23 och de andra i 25? Är inte det väldigt stor skillnad, att samma person kan ha två strl emellan? Tröttsamt, för varje bralla var jag tvungen att ta in typ tre storlekar i provrummet eftersom det var så olika.

Har lämnat in dem för uppläggning så bilder kommer imorgon.

Nu ska jag smörja in mig, måla naglarna med mitt nya Maybelline nagellack och lägga en ansiktsmask. Martin är på AIK- match och kommer inte hem förrän sent så jag tänkte passa på och ha lite mini SPA här hemma. Borde man unna sig oftare tycker jag!



jeans <3 jeans <3 jeans <3






Jag har typ höstlov



Första tentan är som sagt avklarad. Sjukt nice! Hade en jättemysig afton också och firade med mode-tjejerna. ...& nu är jag ledig i två veckor! GALET SKÖNT.

Funderar förresten på att tävla på lördag. Det ska vara dressyrtävling då nämligen och jag har fått erbjudande om att antingen rida Solana, Kavaljer ellr Stella. Ingen av dem är någon favorit om jag ska vara lite meangirl. Solana har jag aldrig ridit så det är nog en dum idée att tävla med honom... Har iallafall till imorgon på mig att bestämma mig - så jag får se hur jag gör.


Att jag alltid ska spexa och posa... Bild lånad av Joanna


Hold the Horses


Nu har jag precis skrivit den första tentan i mitt liv. Känns häftig på något sätt. På alla sätt!  Lilla jag går på Stockholms Universitet. Det trodde du inte va! Att jag skulle växa upp och bli en liten akademiker, haha. Vill suga på den här karamellen ett tag nu. Känner mig STOLT.

Snart kommer lilla mamma hem och då ska vi gå Götgatan en snabbis. Det är ju löning idag! Eller inte för mig, men jag är glad ändå! Ska ut och fira sen, ska ses klockan åtta vid Svampen. Ska ut med några kursare och kalasa att vi skrivit klart tentan. Ska bli trevligt! Har egentligen ridning idag men skippar det (för andra veckan i rad...) Förlåt lilla ponny.

Hold the horses - jag har ju skrivit min första tenta!


"Lillan" har blivit stor...



Och du & jag håller andan och håller händer i språnget


Grattis Andréa

Åh, vad glad jag är att jag ändå bestämde mig för att hänga med ut igår. Vi hade jättekul! Kände mig nämligen krasslig hela dagen igår så jag tänkte att det kanske var dumt att festa. Men är det fredag så är det! Och Andrea fyllde ju hela 22 år - och det måste ju firas!

Efter föreläsningen åkte jag till Martin och käkade jag med Philip. Vi slötittade vi lite på Idol innan vi åkte till Gärdet. Där firade vi Andrea och sen tog vi Taxi till kära Paradise. Gossarna bjöd på Champagne - Taittinger eller vad den heter. Tycker nog att den är godare än Moët till och med...



Älskling, du är jättesöt med kan du gå undan lite? Jag försöker ta "Kvällens Outfit"?

Strike a 'Dagens Outfit' pose!

Äh, Martin din linslus alltså... Skitsamma. PARTY PARTY! :D


Tentaångest

Tjabatjenahallåå, ska bara informera om att jag faktiskt lever. Har varit mycket med skolan och TENTAN. Tentaångest, moi? Nej, orkar verkligen inte med det just nu. Det får gå som det går - det är ju trots allt min första tenta...

Saknar mina systrar. Saknar Elin. Saknar Norge... Försöker att inte tänka på det men idag har jag känns en väldigt stark saknad. Får försöka skaka av mig det, iallafall för stunden.

Nu ska jag iallafall dricka upp mitt glas med cola och springa iväg till cellon. Blev ett lite flummigt inlägg men så är det ibland.


Här har jag suttit och övat idag på min lilla mås-pall.


Mina pojkar

Så här glad blir Morgan när Martin kommer hem till oss. Om han ändå skulle bli lika glad när jag kom hem...  Åh, mina små pojkar...<3




Mitt nya design halsband


När mamma kom hem från en föreläsning hade hon med sig det här jättefina halsbandet som är motsvarande till mitt OXXO design armband. Åh, det matchar så fint!

Tack mamma.


Min gosegris


Den här lilla sorken ligger nu i min säng och stirrar på mig när jag pluggar. GOSEGRIS. <3 Han är min lilla baby. Ska nog gå och pussa lite på honom nu.


Godmorgon gullefjun


Idag är det MÅNDAG och nya tag. För mig är det plugg som gäller idag. Måste läsa en hel bok tills imorgon. Wish me luck! Dessutom är den på väldigt svår engelska. Den fanns på svenska också, men dum som jag är så tog jag den på engelska eftersom den andra versionen kostade 100 kr mer. Det är typ fem latte, som Elin hade sagt.

Men sen ikväll är det hoppning. Ser jag fram emot! Har inte hoppat sen i somras. Herregud. Hoppas att jag får en bra häst - får jag Ture så åker jag banne mig hem.

Nä, nu har jag precis duschat och ska käka lite frukost nu. Med betoning på lite -har nämligen gått upp ett kilo denna vecka. Jobbigt.

Nyduschad och glad på en måndagmorgon.




Dagens tråkiga outfit


Päls H&M trend, halsduk gåva från moster, stövlar Nilson, väska Judits


Idol 2009

Nu är det igång igen. Är det någon som kollar? Jag har aldrig följt det slaviskt, men tycker det är mysig fredagsunderhållning. Tycker förresten att Erik är lite lik Martin när han var liten. Hihi.

Trevlig fredag-kväll på er läsare vad ni än har för er denna afton (:

Klicka f�r att st�nga bilden
Martin?                                       Erik?


Bild lånad från
Eriks blogg.)


Vi går i valptankar

Okey, here it goes.,, Har bara pratat med de närmaste om det tidigare, men iallafall så har jag och Martin funderat ett bra tag nu på ifall vi ska skaffa vovve. Har tittat på annonser, diskuterat olika raser och hur vi ska ha tid för valpen. Var ska den vara om dagarna? När passar det att "bli med valp"? Har vi tid/plats/ork? Osv...

Vi har iallafall bestämt oss för att vi vill ha en tik och förmodligen en blandning med papillon. Sen får vi se när vår valp dyker upp - om det är inom en snar framtid eller längre fram beror lite på hur det blir med allt. Det är ju viktigt att det blir rätt.
Rasmässigt så är vi iallafall båda sugna på en papillon och har funderat lite på papillon/chihuahua. Dock är frågan- kommer den att orka springa runt med mig i skogen? Långpromenader? Kommer den orka hänga med på en ridtur? Vi får se hur det blir helt enkelt. ;)

Nu ska jag sticka till gymmet och köra ett härligt konditionspass (får inte köra någon styrka än, enligt min kiropraktor.)


Papillon/ Chihuahua



Dagens


Päls H&M Trend, Väska Chanel, Handskar 'lånade' av Elin, blus H&M, Penn-kjol Gina Tricot


Jag vill också skratta hela vägen till banken

Igår var jag och värmepumpe-pojkenHus & Hem mässan. Slog mig hur otroligt mycket mycket lyxprodukter det finns! Jag skulle vilja ha allt! Bastu, pool, exklusiv dusch...STORT HUS. Eller iallafall en stor lägenhet. Tänk bara ifall jag och Martin kunde ha varsitt handfat - vore sjukt lyxigt. Så på vägen hem sprang jag in på Pressbyrån och köpte en Trisslott.  
JAG SKA BLI MILJONÄR.

Slänger förresten in en Dagens outfit senare idag.

 
Hur classy vore inte det?
Bild från: Styleroom


Fashion & Materiality

Sitter och kollar på Efter tio med Malou von Sivers som en annan pensionär. Men det är så bra! Kollar på det varje morgon till min frukost, tänder små ljus och mår gott. Oftas blir det en promenad längs Kungsholms Strand eller Årstaviken i morgonsolen också. Hösten är faktiskt inte så pjåkig ändå (trots att jag totaldissat den i tidigare inlägg) Luften är så otroligt ren, dofterna är helt annorlunda och allt känns så friskt och svalt. Sen att det regnade som tusan igår är en annan sida av höstmyntet...

Var förresten på ett symposium i fredags som hette Fashion and Materiality. Det var forskare inom mode från hela världen som forskar som samlades på Filmhuset. Föreläsningarna var jättebra! Åh, jag ÄLSKAR verkligen modevetenskap.

Fashion & Materiality


RSS 2.0