Lazy Sunday

Har sovit ut rejält imorse! Har nog inte sovit till 10:30 på hur länge som helst. Vuxenpoäng! Jag är ju ingen tonåring längre så det är kanske därför som jag tycker om att stiga upp tidigt på morgonen. Känns som att man får ut mer av dagen då. Men idag var det banne mig skönt att sova lite och gosa mig ner i Martins nacke.

Var på NAGLO igår vilket är en bögvänlig vodkabar på typ 10 kvm. Helt tokigt litet och det brukar alltid sluta i katastrof när vi är där så jag var skeptiskt. Men fan, vi hade skitkul! Först hade vi förfest här hemma sen mötte vi upp Jossans vänner och Jocke & Philip. Skojigt värre.

Idag hade jag tänkt ta det lite chill. Ska vara nyttig och äta sallad och YOGA med Elin. Rensa själen lite. Det behövs.



Vänder blad

Vad sägs om att vi börjar om?  Mycket har hänt i livet som jag inte har skrivit om. Har inte orkat.  Allt som hänt har varit för privat för att skriva här.  Men allt ska bli bra nu. På ett eller annat sätt kommer det att lösa sig till det bästa. Framtiden är ljus och jag känner mig hoppfull- på ett eller annat sätt så ska det här gå. Allting ska bli bra.

 

Modevetenskap- kurslitteratur

Har du blivit antagen till "Modevetenskap" på Stockholms Universitet? Jag har precis gått klart mitt år och har därför exakt ALLA böcker du behöver för alla del kurser. Så slipper du jäkta efter all kurslitteratur (som ofta redan är slut...)  Maila mig på [email protected].

Antingen paketpris eller pris per bok!

-The Sociology of Consumption: Peter Corrigan

- Modeologi, en introduktion till
modevetenskap:
Yuniya Kawamura

-Märken och Människor: Anders Bengtsson & Jacob Östberg

- Marknadsföring - kort och gott: Anders Parment

-Från tanke till text: Arne Jarrick & Olle Josephson

-Camera Lucida: Roland Barthes

- Adorned in Dreams: Elizabeth Wilson

- The Culture of Fashion: Christopher Breward

-The Fashioned Body: Joanne Entwistle

-The Ladies Paradise: Émile Zola

- Undressing Cinema: Stella Bruzzi

-Dream Worlds: Rosalind H. Williams

-The Rise of Fashion: Daniel L. Purdy

- Fashion, Desire and Anxiety: Rebecca Arnold

- Fashion Cultures: Stella Bruzzi

-Paris Fashion: Valerie Steele

- Fashioning Film Stars: Rachel Moseley

- Costume and Fashion: James Laver

-Italian Fashion: Nicola White

- Fashion Under Fascism: Eugenia Paulicelli

Journalist högskolan

JAG KOM IN!!!! JAG KOM IN, JAG KOM IN, JAG KOM IN!!!!!

Jesus vad glad jag blev när jag såg att jag hade blivit ANTAGEN på gamla Journalist Högskolan. Det är fortfarande Stockholms Universitet  med Jounalistik och Media håller till mitt på Östermalm, Karlavägen vilket ju inte direkt gör saken sämre... :] Närmare och bättre läge än Universitetet! Åh, man kan inte vara GLADARE än jag är nu.


Jag har kvar av sommaren om du behagar

Nu är jag tillbaka i Sthlm igen och alla pratar som att sommaren vore slut. Hallå, sen när blev augusti en höstmånad?! Just precis. En hel TREDJEDEL av sommaren är kvar.

Jag fick föressten upp Martin på hästryggen för en två timmars turridning. Det trodde ni inte va! Men här har ni bildbevis på stalldrängen. Han red en stor nordlandssvensk som hette Sonny. Själv bad jag om stallets snabbaste häst vilket jag inte ångrar!  Thai- fun hette han och var riktigt jäkla snabb, haha.









RSS 2.0