Norrland

Nu är jag i Norrland tillsammans med familjen. Har även dragit hit min kära pojkvän vilket är första gången. Han är lite i chock över att vara så långt norr, haha. Men det kan han ta, nollåttan.

Idag blir ska vi på auktion eftersom min morfar är auktionsledare. Sedan ska vi ha grillning så jag hoppas att vädret blir bättre fram mot kvällen... Tycker synd om alla som går pridetåget idag! Hoppas att vädret är bättre i Stockholm. ;)

Gårdagens dag-outfit



Klänning London Skor Lacoste Väska Urban Outfitters Armband Thomas Sabo och Dyrbern & Kern


Fest på en onsdag

Var och drack bubbel och champagne-drink igår på Två tillsammans med bästis.  Sedan drog vi till Spyan. Fick gå förbi kön och slapp inträde- sånt gillar vi. Väl därinne hade vi skitkul och jag undrar hur hon mår idag som jobbar ;] Har alltid så kul med fina Elin. Jesus vad jag älskar den tjejen: men helt ärligt, går det att låta bli?







Ja, Ja, Ja, Ja


Hemma från Norge

Jag ha haft en helt underbar resa- det enda negativa var att den var allt för kort. Norge är ett av världens vackraste länder och jag inser det nu när jag har flyttat därifrån. Man tar alltid sitt eget land för givet på något sätt. Men i framtiden kommer jag nog att bo där igen. Nu när jag har fått en stuga med sjötomt av pappa kommer jag garanterat vara där oftare. Ja, det är sant! Jag har fått tomten på Sandvattnet!!!

Kommer med stor sannolikhet åka tillbaka någon gång i Augusti- pappa kommer stanna tills slutet av September så då kan vi kan umgås mer. Jag hjälper honom lite med boken han håller på att skriva och han hjälper mig med körningen. Ska städa och göra fint i stugan också. Det är MASSOR som behöver ordnas där. Men allt inom sinom tid. Tänkte börja med panelen framme på huset som är väldigt skadad av all sol, samt fönstrena där och dörren.


Going hunting for hunter

Idag har jag varit och shoppat ett par HUNTER stövlar. Jag bara ÄLSKAR HUNTER stövlarna! Slog till på ett par klassiska svarta med högt, smalt skaft. Så läckert så. Köpte dem för presentpengarna jag fick av Martins mamma och lade till några hundralappar själv. Så nu kan jag gå på hur mycket tur som helst i Norge. : } Måste skynda mig nu, pappsen väntar!


Även fröken Olsen gillar Hunter


Norge

Tro't eller ej men IDAG åker jag till Norge. Herrejesus vad skönt det ska bli att äntligen få åka! dit. Pappa och jag tar alltså nattåget idag och kommer fram till Narvik imorgon vid lunch. Ska bli kul att träffa släkten igen. Längtar! Ses nästa tisdag när jag kommer hem.


kommer sakna dig


Ludvika 2010

Bloggen! Har saknat min kära blogg. Nyss hemkommen efter tio HÄRLIGA dagar i underbara Ludvika. Vi hade strålande väder och har därmed solat och badat en hel massa. :] Åh, längtar redan till nästa år!


The rush is worth the price I pay

Nyss hemkommen från Norrland. Har haft det bra, umgåts mycket med min kusin Ida och moster Inger. Träffade också min kusin Karolina, hennes Stefan och söta lilla Amanda. Hoppas iallafall min mormor & morfar var glada över att jag var där. :)

Hade tänkt åka in till stan nu och byta en present. Fick två JÄTTE fina armband av Martins mamma som tyvärr var allt för stora. Tänkte se om jag hittar något annat fint!


Min morgon


Om du var här


Norrland

Idag sticker jag & Alva till Sundsvall. Ska blir härligt att komma ifrån stan lite nu när det ska bli så varmt i helgen. Skönare att vara på landet då där man kan slappa med sol & bad :) Åh, ska bli så kul! Alva ser fram emot att spendera helgen med Morgan.  Nu ska jag packa klart oc sen sitta lite på balkongen och läsa i Körboken. Ja, det stämmer! Jag håller på att ta körkort!


Älskade balkong


RSS 2.0