Belgien vs. Norrland

Har precis klickat hem massa snygga plagg från kära Nelly. YAY! Kände mig tvungen att tröst-shoppa lite nu när Martin åkt till Belgien. Jag & Alva åker till huset i Norrland på fredag så vi kommer inte ses förrän söndag kväll. Kommer sakna min prins... Men det ska bli himla trevligt att umgås lite med familjen, tänkte passa på att åka upp till Sundsvall för att träffa mommi och morfar. Hela släkten och familjen kommer vara där och titta på när morfar spelar utomhusteater och det brukar vara riktigt trevligt. Ser mycket fram emot det!


Au Revoir



Light Blue

Igår fick jag parfymen och body lotion till Dolce & Gabbanas Light Blue som är lite av min signatur doft. Trots att jag inte använt den på ett tag så är den här doften verkligen "min". Älskar den. TACK BESTIS.



Värmebölja

Jesus vad varmt det är ute! Inte för att jag klagar, VERKLIGEN inte. Jag skulle dö om jag satt på ett kontor just nu. Herregud jag känner för alla arbetande stackare. Så glad för att vara ledig, skulle önska att Mälaren var lika ren som sjön i Ludvika bara. Jag som älskar att bada.





Glad midsommar

Hade en underbar kväll igår! Jag och bästis käkade och drack rosé på Mälarpaviljongen. Sedan drog vi till Stureplan och drack bubblor på East. Det så vi firar vår lilla midsommar ; }

Nu ska jag och Alva sticka till stranden och bada lite. Jag kan inte låta bli att bada åtminstone en gång om dagen! Det hör liksom till när det är sådant UNDERBART väder ute.

Åker till Ludvika i eftermiddag för at fira midsommar. Ska bli riktigt härligt! Hoppas att vädret håller i sig så att jag kan sola och bada hela dagarna : )


Glad midsommar!


Dagens



Festligheter

Vilken lyckad fest! I fredags firade jag mina 20 år med mina vänner och hade STÖRT roligt! Kom inte i säng förrän det var sommarljust ute och klockan visade halv sex.Åh, jag vill ha fest igen riktigt snart!

Igår var det bröllop och vi åkte in och firade brudparet med några vänner. Gustav hade köpt Moët som vi skålade ut och jag såg korteget från Martins axlar. Så himla fina! Sedan åkte vi hem till Therese och Gustav i Solna och åt trerätters middag och drack vin. Det var verkligen en underbar dag som jag kommer minnas!

De fina bilderna har Gustav Stening tagit. Visst är han duktig?


Martin och Hedvig by gstening.

Alva och Hedvig by gstening.

Champagne by gstening.


20 år

Så nu är man tjugo år. Tror faktiskt inte att jag har hajat det riktigt än. Det känns riktigt stort att fylla tjugo, och då menar jag inte hela den här gå på systemet biten. Det skiter jag lite i faktiskt. Snarare är det känslan av att inte vara tonåring längre. Visst känns det i hjärtat lite när jag tänker på det.

Firade med familjen igår och fick massor av fina presenter som jag tänkte visa sen. Åkte sedan till Riche och drack några glas. Hade en underbar kväll men känner mig som sagt lite sentimental. Trodde att jag "blev vuxen" när jag fyllde arton men då kände jag inget särskilt. Lilla Heggan har kanske blivit lite stor trots allt.




Min sista dag som tonåring


Sturecompagniet och dagens outfit

Hade en super utekväll igår på Sturecompagniet. Riktigt bra stämning! Jag får alltid sådana kickar av en kul utekväll. Ikväll ska vi hem till Martins föräldrar i Viksjö för att fira. Hans mamma, pappa och han fyller ju år på samma dag så vi ska fira dem. Ska bli jättetrevligt!

Klänning Elise Ryan, Klocka Jet Set


Martin 24 år

Igår fyllde min älskling 24 år. Stor pojke! Av mig fick han röda byxor, en ny ögonbindel och nya gardiner som jag hängt upp för hans ankomst! Sen hade jag bakat cheesecake! Flickvänpoäng, eller hur? ; } Vi firade först med champagne i kvällsolen på balkongen och gick sen ut och åt hans favorit- libanesiskt:]


Härliga helg

Är helt slut just nu. Har jobbat som visningsvärd på Ringvägen idag och hade supersvårt att hitta dit. Ringvägen är ju Sthlms längsta gata så jag var osäker på exakt var lägenheten låg. Tog fel buss fram och tillbaka (åkte buss och plötsligt var jag på Stureplan?! Panik!)  Hann dock precis tillbaka till Södermalm bara för att upptäcka att huset låg jätte nära lägenheten på söder. Jag har verkligen noll lokalsinne vilket är fan så jobbigt ibland...

Efter jobbet åkte jag till Kungsträdgården och mötte upp Martin & Alva för att fira Sveriges Nationaldag. Vi käkade på Restauragernas Dag och vinkade åt kungafamiljen.

Det har varit en toppenhelg men nu är jag verkligen slut. Var på Collage i fredags och kollade på Sthlm Marathon hela dagen i Rålis med picnic. Nu har jag och Martin har hyrt två svenska filmer som vi ska kolla på- känner för att dö lite i soffan innan helgen övergår till vardag (för er andra då alltså, själv har jag ju sommarlov)


Helin glassar i solen


Avslutning ur en modevetenskaplig synvinkel

Sådär. Nu var Modevetenskapen slut. Igår hade vi sista opponeringen på uppsatsen och sedan partajade vi lite i Humlegården. Var supermys men samtidigt lite sorgligt. Den är lite sentimentala känslan som man får när man liksom vet att det är lite farväl som gäller. Tråkigt att vi inte haft mer sammanhållnining förrän på slutet när vi hade mindre grupper. Pic-nicen igår var egentligen det enda sociala vi gjorde allihop, haha. Rätt sjukt egentligen.

Sedan drog vi med oss ett gäng till Soap- bar och firade sommarlovet lite. Så synd att man pratar och lär känna folk litegrann för att sedan sluta kursen.. Men jag är ändå så himla tacksam för de fina vänner som jag fått!

Så, nu är alltså det här skolåret slut och jag har SOMMARLOV. Vad jag gör till hösten vet jag ju inte helt än, får se var jag kommer in någonstans. Sen ska jag ju planera inför mitt utbytesår (beroende på vilket Universitet jag kommer in på) Men förhoppningsvis om några månader- Los Angeles här kommer jag!!! :]





Bilden jag tog med på första seminariumet- Kate Moss by Mario Testino


Första juni

DET ÄR JUNI!!!! Jisses vad underbart dt känns! Nu är det alltså sommarmånad. SOMMAR SOMMAR SOMMAR. Åh, jag får pirr i magen : }

Ska äta lunch med mamma på Fåtöljen idag. Vi har blivit lite stammisar där på våra lunch-dejter. Väldigt populärt och bra ställe! Ska nog ta Martin dit någon dag, han brukar alltid klaga på att han får för lite mat, eller "café-mat" som han kallar det. Men på Fåtöljen får man rejäla portioner så även en karl blir mätt!
 
Sedan ska jag kolla lite på träningskläder- behöver ett par byxor. Märkte igår att mina leggins som jag bukar träna i åker ner hela tiden. Kanske ett tecken på att man inte behöver träna var det någon som sa, haha. Nä tror snarare att leggins inte är det bästa att träna i. Ska kolla efter ett par snygga shorts!. :]



Lustig present från mamma. Jag lagar ju inte ens mat till mig själv ; )


RSS 2.0