Mycket vill ha mer

Vilken härlig dag! Har varit på långprommis med Alva och Elin i solen här på Kungsholmen. Jag är så glad för att det är vår att det inte är klokt. Man blir så otroligt mycket gladare. :] Och nu när våren är här kan jag inte låta bli att längta till SOMMAREN. Vet att det är en bit kvar, men ändå. Får man lite sol så vill man genast ha mer, eller hur? Det finns inget så härligt som sommar, jag kommer njuta varenda sekund. JUNI, JULI, AUGUSTI...

I kväll ska jag och Martin mysa och käka ute. Sen ska vi gå i stan och köpa saker till lägenheten. Åh, vi har fått det så himla fint nu! Kom och titta!





Bara jag som längtar...?


Inte så enkelt

Har precis tryckt i mig en chokladkaka. Kunde inte sluta, det var så gott. Tänkte att jag var sugen och att det är ju gott med choklad. Det är normalt att äta lite choklad- alla äter choklad ibland när de är sugna! Så jag åt för att känna mig lite fri från den här skiten, lite jävla normal för en gångs skull. Jag satt här med min kaffekopp och min choklad med hasselnötter i och bara myste. Jag åt och tänkte att jag ska banne mig inte ge mig. Jag ska besegra den här sjukdomen. Jag ska bli fri. Jag har gett den här skiten sju år av mitt liv. Det får fan räcka nu.

Trots att det bara var några minuter sen är jag som förflyttad till en annan verklighet. Chokladen som tidigare liksom varit en symbol för mitt hopp ligger och bubblar magen. Den ligger där och tynger mig samtidigt som jag känner den söta, äckliga eftersmaken på tungan och blir gång på gång påmind. Kan inte beskriva hur äcklad jag känner mig. Eller hur korkat naiv jag är som på riktigt kunde sitta här,för bara några minuter sen, och tro att jag faktiskt kan besegra det här. Jag får ju inte ens vara fri i några få minuter från alla tankar. Den här sjukdomen är starkare än mig. Vem försöker jag lura?

Nu blev det kanske lite väl personligt, men det kanske hjälper någon..?

Min vita stil

Sådärja! Nu har vi fått internet till lägenheten så att jag kan stilla mina cravings. Jesus vad beroende man är av nätet! Har därför blivit lite dåligt med uppdatering, men nu så! Har börjat en ny kurs: Mode, Konsumtion och Marknadsföring. Den har hittills varit toppen-  tycker verkligen att marknadsföring, distrubution och PR är ytterst intressant. Något att inrikta sig på i framtiden...? Vi får väl se. Det är ju helt galen konkurrens dock. ;]

Har kommit rätt långt vad gäller lägenheten och flytten. Men inredningen kvarstår! Känns som att det är om en god karamell, jag vill liksom suga på den så länge om möjligt. Inte för att jag äter karameller men ni fattar. Vill tänka efter och inte bara shoppa saker som sedan inte passar ihop. Tycker verkligen om den enkla stilen, vitt, minimalistiskt och stilrent. Martin tycker att jag är lite trist tror jag. ;}


                                                                               bild lånad av Roomservice.


Hey sambo och avklarad tenta

Dålig uppdatering! Men det har sina anledningar så klart, har varit så mycket på sistone med flytt och tentan. Men nu är tentan AVKLARAD så jag kan koncentrera mig helt på flytten. Har liksom inte fattat att vi har flyttat riktigt än, jag är alltid långsam när det gäller omställningar. Men allt känns nästan för bra för att vara sant. Lägenheten är verkligen helt underbar... Känns verkligen skönt att få mer utrymme. :] Jag och Martin är ju inte direkt bortskämda med det.. ;}

Så idag efter tentan drog jag direkt hem till Södermalm och packade ner mitt lilla liv i kartonger. Känns mysko att packa ner allting och mycket svårare än jag hade trott. Nu flyttar jag ju faktiskt hemifrån på riktigt. Känns konstigt, känns underbart!



 

Hey sambo!

Alva

Åh, vad härligt det är ute! Och solen skiner fortfarande, trots att klockan redan är 17:00 på eftermiddagen. Alva och jag var ute och gick så långt de korta benen orkade i det fina väder. Hon rullar runt i snön, gräver små gropar hälsar på hundarna som springer i Rålis och tokar sig. Hon blir så himla glad när solen skiner, man märker verkligen att hon har vår-pirr i benen! Herregud vad jag älskar den här lilla vovven som ligger i min famn just nu. Förstår faktiskt inte hur jag har klarat mig utan henne alla dessa år. Hon är verkligen min lilla bäbis samtidigt som hon är min bästa vänn.  <3  

Riche och sista föreläsningen imorgon

Kom nyss hem från Riche och borde förmodligen lägga mig för att sova. Men det går inte!! Är allt för pigg och sedan har jag halsbränna. :/ Uäääk. Får blogga lite helt enkelt! Har haft en supermysig kväll med Lovisa och Joanna, inte ofta man får dricka vin på Riche på en måndag så där- Alexandra Dahlström hade filmvisning där hon visade tre kortfilmer som Lovisas pojkvän varit med och gjort. Visste inte att hon gjorde filmer- hon var ju liksom lite av en idol när jag var liten, hihi. Supergullig. :)

Imorgon är det sista föreläsningen för den här delkursen - modet i fransk och italiensk kultur. Ska plugga hemma hos Lovisa och ska ta med Alva dit så att hon får träffa Gucci. Alvisen får ju bara träffa gamla hundar så jag hoppas att Gucci vill busa lite med henne. Jisses vad mycket energi den där lilla chihuahuan har alltså, hoho.

Ska nog gå och lägga mig bredvid min snarkande pojkvän nu så att jag orkar stiga upp i morgon... Tänk att jag får krypa ner bredvid det här lilla trollet varje kväll <3


bild lånad av Andréa Fors






DIE BRAT DIE

Söndag morgon. Har legat och myst med lilla familjen i sängen hela morgonen... Sen när Martin åkt till innebandyn bestämde jag och lilltjejen att vi ska åka in till stan o shoppa lite :] Får se om jag hittar något!
I fredags hade jag på mig mina nya, höga klackar. Dansade loss på Collage vilket är en väldigt intressant stureplans klubb måste jag säga. Intressant och lättraggat för den som vill ha någon skumpig brat för kvällen. Väldigt mycket löjligt folk om vi säger så... Trodde de där ÖVERDRIVNA äckel- bratsen dog ut i början av 2000 -talet? Non? Collage bevisade motsatsen kan jag säga. Men sen trodde jag ju att emosarna dog ut då också men det gjorde de ju inte heller. Fascinerande hur människor trivs med att leva upp till stereotypen av sig själva. Herregud.  (Jag kommer nog bli portad från Collage efter det här inlägget, haha.)

Nu ska jag shopppa. Kanske en sån här tisha skulle sitta fint? ;)



             Bild lånad av Nelly.com


Från sessionen igår

Här är en av bilderna som plåtades igår.



Modell

God fredag på er :] Ska bara skriva ett litet inlägg innan jag hugger in i min goda gröt-frukost med äppelbitar! Man måste ju lyxa till det nu när det är FREEEDAG, visst? ;)

Idag ska jag vara modell vilket ska bli jätterolig! Aldrig blivit fotograferad av en riktig fotograf tidigare. Han vill ta bilder i "vardagssituationer". Bilder i tunnelbanan, rulltrappan osv... Tror det kan bli riktigt coolt! När han hörde att jag pluggar Mode så lät han jätteglad- antar att han tror att jag är bra på styling då, haha. Ska iallafall klä mig "city-chic" så jag får gräva fram något sen... Men nu- frukost!


Ingen är lika "city- chic" som systrarna Olsen


Love Village

Snart ska jag och Alva gå en promenad i solen! Hon tycker det är så roligt att skutta runt i Rålis. Hon får passa på för snart flyttar vi ju och då kommer hon få springa runt i Kristinebergs skogar istället ;} Har inte fattat att vi ska flytta förresten. Jag är så himla seg på att förstå förändringar... Gör det inte förräns det faktiskt händer! Men gud vad kul det ska bli... Ser fram emot STÖRRE längenhet, STÖRRE garderob där mina kläder är samlade, kunna spela cello när jag vill, slippa pendla lika mycket, STÖRRE kök att göra mat i (hahahahahaha) Mest ser jag fram emot att få inreda faktiskt! Åh, ska bli så roligt! Ska börja packa nu till helgen faktiskt. :) Sen flyttar vi nästa helg, HELT SJUKT!!!!

Idag ska jag läsa i boken Reconstructing Italian Fashion. Har bara två föreläsningar kvar på den här delkursen vilket jag inte heller riktigt hajat. Gäller att plugga på nu inför tentan... Hoppas att det går vägen med flytten och allt.

Ska unna mig en massage nu i eftermiddag också. Behöver det verkligen! Har inte blivit masserad på länge eftersom min massör slutat. Sen tipsade Mathilda om ett ställe som ligger på Odenplan där naprapat-studenter masserar för ett bra pris. Hoppas de är duktiga :]



"LOVE" från Village som jag ska ha på en hylla över sängen. Fint va? :)


m1 Hedvig m1

Okej, jag har VERKLIGEN inga magmuskler känner jag nu. Fick lite panik på gymmet igår när jag insåg precis hur lite muskler jag faktiskt har. Vill inte att det ska vara så, jag vill vara stark och inte så här jäkla klen. Kände mig helt kass faktiskt... Sen när jag kom hem satt Martin och kollade på Kissies blogg vilket bara ökade min irritation och han fick hantera mitt tillfälligt bristande självförtroende:

Jag: Vafan går du in på Kissies blogg hela tiden för?
M: Det gör väl du också..?
Jag: Men det är en annan sak. Tycker du att hon är snygg eller?
M: Nej! Eller... Hon är ju inte ful.
Jag: Nähä? Så du skulle vilja att JAG såg ut så? Så nu får jag göra läppförstoringen alltså..?
M: HEDVIG!!! DU-GÖR-INGEN-LÄPPFÖRSTORING.
Jag: Jo! Om du går in på Kissies blogg igen så gör jag det! Jag SVÄR!

Visst är jag helt sjuk omogen? Haha, stackars Martin...



"I want H- for Hedvig"


Hej vårkänslor

Hej vårkänslor! Trots att det är vansinnigtkallt ute så är det ändå soligt. Åh, jag bara LÄNGTAR till våren mest hela tiden. Tänk er när det börjar komma varma vindar, små blommor här och var, fågelkvitter, vår- jacka och tunna kläder... Snart så!!!

Ska plugga lite nu och sen iväg och gymma. Ska fokusera på magmusklerna idag vilket jag har lite ångest över. Som det ser ut nu har jag typ inga muskler på magen alls, haha. Tycker magen är det svåraste stället att hålla kvar muskler på. Man måste verkligen träna ofta och varierat för att få synliga magmuskler och jag är ju inte direkt något fan av styrketräning. ;}

Bjuder på en bild från helgen av mig och Elin på "Två" i Vasastan.


                                                                   Bild lånad av Andréa Fors


Min prinsessa

Idag har jag haft först haft föreläsning om Mode och Modernism och nu ska jag snart hugga in i boken Fashion under Fascism som ska var utläst till föreläsningen imorgon. Lycka till liksom, haha ;}

Har varit och hämtat Alva på Martins jobb så att han får vara i fred sista timmara. Längtar tills hon kan vara hemma ensam 2- 3 h. så att man blir lite mindre bunden. Men vill heller inte gå för snabbt fram i ensamhetsträningen och traumatisera henne. Hellre öka lite och långsamt då! Så här långt kan man lämna henne ca. 45 min så jag fösöker göra det varje dag och små stunder så ofta som möjligt. Det är det bästa tror jag :]




Lilla prinsessan tycker om att ligga högt så att hon kan spana!




My name is +1

ÄNTLIGEN!!! Åh, idag är det MARS vilket känns så sjukt mycket bättre än februari. En månad närmare maj är en månad närmare vår! Hade jag fått möjligheten att gå in i dvala januari & februari så hade jag lätt gjort det.

KENT - koncerten igår var helt otroligt bra. Tack igen Elin! Vi bara gleeed in, haha! Känslan av att stå på listan är definitivt något jag skulle kunna vänja mig med ;}  Roligaste var när Elin sa "Tänk att han mannen på scenen skrev upp våra namn. Han vet vad vi heter!"  Jag heter alltså "pluss-ett" för de som undrar! :]



Globen var röd igår till Kents ära.


RSS 2.0