Monday

Idag är det måndag och nya tag. Har bestämt mig för att jag bara MÅSTE träna idag, på ett eller annat sätt. Har inte tränat på flera månader så nu när det är måndag  tänkte jag återfödas lite grann ;] Känner själv hur jag orkar mer när jag håller igång och har ätit sjukt mycket i helgen. Har varit så himla hungrig hela tiden!

Ska iväg till skolan om en stund- först plugga med Lovisa och sedan ha seminarium. Alva är lite ledsen för att hon inte får leka med Gucci som hon annars brukar få... 
 


Gucci & Alva


Morsdag

Jag och min lilla Alva firade morsdag med massor med gos i morse. Pussar & gos är det bästa min lilla tjej vet! Sedan tog vi färjan ut till djurgårn och mötte upp min mor &  Morgan. Gick runt på ön och käkade på uteservering. Jättemysigt! Tycker att man ska försöka fira morsdag på något sätt om man kan : }


En lyckad kväll med SATC, Hummerlimo, Sturecompagniet och massa Champagne

Jisses vilken helt spårad kväll vi hade igår. Galet rolig! Jag och Elin åt  tog ett glas på Blå Skåpet  (min nya favoritrestaurang, rekommenderas!) innan vi gick och såg SATC. Filmen var jätte bra tycker jag trots att den blivit totalsågad i varenda recension jag läst... Men det är lite fel mlålgrupp som recenserar också, blir lika irriterad varje gång.  "Vad KONSTIGT att inte du gillar SATC, C-G Karlsson!" SUCK.

Efter filmen åkte vi till Martin & hans kollega och vän Andreas som var på M/S Gerda. Därifrån åkte vi HUMMERLIMO (!!) till Stureplan. De frågade oss "var vill ni gå tjejer?" Och så plötsligt var vi på Sturecompagniet, beställde in magnum- Champagne och festade järnet. SJUKT KUL!!!! Och jag som inte alls var förberedd på en utekväll ;} Därför ska man alltid se snygg ut, man vet ju aldrig vad som kommer hända! Som Elin som alltid har högklackat i väskan. Sen är det ju oftast roligast när det blir sådär på impuls, plötsligt sitter man i en limo liksom. You never know ;) Det är det bästa med livet!

Vi hade i allafall  en galet kul kväll kan jag lova och man mår som man förtjänar. Jag har alltid de roligaste utekvällarna med Elin. Vissa människor sprider bara glädje! Och Martin så klart, han & Andreas var så snälla som bjöd oss på allt. Jag ska göra frukost till honom som tack när han vaknar. :)

 

 


Finally Friday

FREEEEDAAAAAG!!!! Är så peppad inför ikväll-  ska nämligen se SATC- filmen! Ska bli skitkul :] Först ska jag och Elin äta ute och efter filmen blir det kanske en drink eller två!

Martin är på Grönan ikväll och leker medan söta Sara är hundvakt. Saknar Alva efter typ fem minuter även om det är skönt att vara helt hundfri ibland också. Annars tänker man att hon är ensam hemma och får dåligt samvete. Nu får hon leka lite med moster- Sara istället ;]



 


Mina tokstollar


Inlämnat VOGUE- vetenskapligt skrivande

Vad kul vi hade igår tjejer! Igår blev arbetetet ÄNTLIGEN klart, jag & Lovisa skickat in det exakt kl 12:00 vid deadline ;} Så skönt! Jag och Alva mötte upp Lovisa & Gucci, Joanna och Emma för att fira med in vin och picnic Kronobergsparken- Efter det åt vi middag Mosaik för att bege oss till Mathilda.

Åh, vad härligt det känns att vara klar med uppsatsen! Nu är det inte långt kvar, ska bara opponera på varandras arbeten så är det SOMMARLOV. Hade tänkt fira friheten ytterligare med att gå på SATC, har fått biobiljett av moster som jag gärna vill utnyttja :)





Tack snälla moster!


Hela året har jag väntat på- Juni Juli Augusti

Var tog det fina vädret vägen? Tänk att för bara någon dag sedan så satt jag och myste på Mälarpaviljongen med en flaska rosé och ett sommarlyckligt sällskap. Det ska ju vara försommar nu men ute regnar det. Jag sitter och spelar sönder Gyllene Tiders låt Juni Juli Augusti och drömmer mig bort. Det här ska bli den BÄSTA SOMMAREN någonsin har jag bestämt.  Åh, den kommer bli helt underbar... Jag bara känner det på mig :]





Moët

Åh, min rara pojkvän överraskade mig med en flaska MOËT igår. Han tyckte att vi skulle fira nu när jag snart är klar med inlämningen av arbetet om VOGUE. Champagne är det bästa jag vet, tack bäbis! Idag är sista dagen jag och Lovisa har att skriva för imorgon är det alltså inlämning. Det kommer bli så skönt när vi har lämnat in det! Då blir det att fira med skumpa : }


Calvin Klein

Åh, fick mina underkläder från Timarco igår.  De är verkligen jättefina och sitter skitsnyggt! Modellen heter PERFECT FIT FLIRTY och finns i rosa, grå, svart och beige om jag inte har fel. Jag valde stålgrått med svart spets. ;} Butiken ligger på Karlavägen 50 för den som är nyfiken!



VOGUE

Saknar Ranveig! Hon åkte ju hem igår vilket var jätte trist. Får nog boka in en London- resa i juni efter att sista kursen är slut. Idag ska jag och Lovisa plugga- inlämning på onsdag! Det börjar alltså dra ihop sig för vårt forskningsarbete om VOGUE. Då bli det att fira :]


Saknar dig redan


Berns

Gud vilken rolig kväll vi hade igår! Det var riktigt bra drag på Berns och vi drack helt tokigt goda drinkar. Inget ger en sådan energikick som en bra utekväll, eller hur? ;}

När jag och Ranveig vaknade imorse och när så spöregnade det ute. Vad hände med det fina vädret? Aptrist. Åt iallafall en stor brunch med gröt och nybakat bröd. :] Älskar't.

Ikväll blir det middag med familjen som Martin & Alva förhoppningsvis hinner till. Jag saknar mina små grisar.



Rosé - je t'aime

Hade en underbar fredagskväll ute i vimlet igår. :) Jag & Elin fnittrade först i oss en flaska bubbel på min balkong innan vi drog vidare till Utecompagniet för lite rosé innan vi avslutade på Solidaritet. Riktigt härligt ljummen sommarkväll!

Sedan vaknade jag med tuppen imorse för att syster kom från London. Hela familjen med moster och kusiner kom sedan till Kungsholmen och tittade på lägenheten. Tyckte såklart att det var jättefin. :) Jag älskar verkligen den här lägenheten.

Sedan har jag, Elin och Ranveig tillbringat dagen i min nya bikini liggandes i Rålis och steeekt. Drog sedan till Mälarpaviljongen och delade på en flaska rosé. Den visste var den tog, känner mig helt vimsig, haha. ;} Men så har man varit i solen hela dagen också...

Nu ska vi snygga till oss och sedan beställa hem lite käk o äta på balkongen. Blir utgång ikväll också. Kan ju inte sitta hemma när det är sådan underbar sommarstämning i Sthlm. NU KÖR VI TJEJER.


Bild lånad av Stureplan.se


Från och med nu ska jag blogga sönder er

Fick precis lite ångest när Elin sa att hon saknade mig blogg. Så får det ju inte vara! Trodde inte att någon brydde sig ifall jag slutade blogga men nu efter att flera har sagt att de saknar den så tänker jag aldrig sluta igen. Mark my word-  från och med nu ska jag blogga sönder er.

Ska dricka lite mer bubblor nu och sen får vi se vart det bär av. Ska slå klackarna i taket ikväll som det så fint heter. Livet är bra mycket härligare nu när det är sommar. Ja! Nu är det banne mig sommar och jag känner mig skitsnygg ikväll. Kan inte bli annat än en toppenkväll alltså :} GIRLS JUST WANNA HAVE FUN !!!!


Har redan fått lite färg :]


RSS 2.0