Mingelbild

Mingelbild från fest i skolans pub. Vad taggad jag ser ut för att stå i världens längsta kö!


Copyright: Södertörn högskolas studentkår


Utflykt














 




Söndag palla kratta löv

I dag är det städdag för föreningen; jag och Martin är livrädda att gå ut och riskera att bli antastad av någon hurtig granne. I fall han vaknar snart, bakispyret, så hinner vi smita iväg på utflykt och komma tillbaka när ordningen är återställd. Om inte får vi trycka i lägenheten till eftermiddag. Jag tror att han föredrar det senare.

Det har varit rätt mycket den här veckan men jag fick helg redan i onsdags vilket var skönt! Då är det onsdagspub i skolan och jag var där för första gången. Sen drog jag och två sköna klasskamrater till Friday's och drack vin och käkade. Mycket angenämt. Bra start när man vet hur mycket man ska plugga i helgen...

I går hade Jossan & Anthon fest vilket var supernice. Kul att Philip och Wiveca var där också :)



Så var man pank igen...


Ett av de dyraste boots jag köpt - men vem bryr sig om hundra år?


Alva får fint besök








har fotat hösten idag







 








Handsken är kastad

Är så jäkla glad att jag trots att jag var aptrött partajade igår. Det var så himla festligt! Tror nästan det blir roligast så - när man inte planerat att gå från början. Så gör man ett ryck och bara virvlar iväg. Åh.

Tappade mitt läppstift på pendeltåget i går. Hatar att tappa smink: det är ju mitt snusk och ingen annans. Så när jag vaknade i morse kände jag mig så expooooosed, ledsen och rädd så jag åkte direkt till MAC- avdelningen och köpte nytt, haha. Sen har jag kommit fram att hela den här röda läppar grejen var bara en liten fluga från min sida. Insåg det idag när jag bakisfunderade.

Mitt funderande gjorde förresten att jag kom till insikt om en annan grej. Det här kommer låta helt sjukt men jag har nyligen insett att Martin har glasögon. Ja, det är sant! Alltså, jag har ju sett att han har glasögon på sig och så men jag tänker inte på honom som en sådan. Men nu har jag alltså förstått att jag är ihop med en glasögonorm.

Sådär. Nu kommer jag at säga något som inte är politiskt korrekt. Men jag tänkte att herregud jag är ju så störd annars så det spelar ingen roll. Okej here it goes.... Glasögon är inte fint. Jag vill inte ha en pojkvän med glasögon. Nu var det sagt. 

Skaffa linser Martin annars blonderar jag mig. Du gillar inte blondiner. Jag gillar inte glasögon.
- Handsken är kastad.


I ett kort glasögonlöst ögonblick-  titta vad tillfreds jag är


Tidningen Ångermanland

Har fått praktikplats på Tidningen Ångermanland för kortpraktiken i december. Härnösand är alltså det som gäller! Så det blir en jul i Viksjö i år :) Ska bli jättekul att hjälpa till på redaktionen och hänga med på så mycket jag bara kan. Hoppas jag får fotografera lite också.

Igår körde jag till stallet och hem till Kungsholmen. Blev alltså både statskörning och lite lantligare. Snart ska jag nog ha det där körkortet, banne mig.

Martin ska förresten stå på Hus&Hem mässan idag och i helgen - Svensk Energispar har sin egen monter! Mycket stolt flickvän. <3


I kväll är det 90-tals partaj för alla journalister. Man ska klä ut sig och alltså vara ful på fest. Fashionistan inom mig kommer att skrika. Det enda som var bra med 90-talet var min födelse. Typ. Inte fan var det modet iallafall.



Red Lips 6 Picture

 

Har kört lite röda läppar på sistone. Det är läckert! Sen behövs det lite färg till höstens mode.

Världens finaste

En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget

Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö
Så du tog min hand i vimlet
och sa älskling allt är skit
Du sa: Vi följs väl åt till himlen
men gör det bästa av vår tid
och jag hör klockorna som ringer
Du sa: Älskling vi ska alla en gång dö

California dreaming

Nu är det ny kurslitteratur som gäller. Egentligen är det, om man jämför med mina andra utgifter, en skitsumma. Men det är en SKITSUMMA att lägga ut. Man kan ju köpa så mycket roligare saker för dem. Sen står det ju massa intressant i och sådär så det är bara att dra kortet och köpa något kul som kompensation.

Nästa vecka ska jag till syo och prata om att jag vill till L.A. Man måste ju börja planera tidigt! Tänkte kanske efter sommaren redan. Ska bli spännande att se vad de säger. Det gäller ju att planera som sagt... Just nu är jag så trött på köld och mörker (ja, jag är REDAN trött.) Pratade om att boka resa och åka om bara någon vecka men vi får se. Hade ju egentligen siktat på januari men jag vill resa nuuuuuuuuu. Till ett fransk- eller italiensktalande land. Eller Californien. Men Martin tycker att det ska vänta, att man inte kan åka dit bara för en vecka utan att vi ska stanna en månad. Och det går ju inte just nu. Vi får se! Men nu måste vi boka.

Igår var jag och gymmade för första gng på ett halvår. Så skönt - fattar inte vad jag håller på med.  Det är ju därför jag är så rastlös! Ska gymma varje dag nu. Bli mitt andra hem och så där.

Skola nu. Sen ska jag till SCÄ och sen träffa mommi som är här på besök : ]


September Issue. Älskar när Grace Coddington hysteriskt ringer runt för att "rädda" fotografens mage från retusch!


Mario Testino


Stockholm city

Så underbart skönt att det är helg efter en crazy vecka med två tentor och två inlämningar. Men nu är den över och jag kan slappa lite. Ska bli roligt att läsa alla kamratintervjuer! Jag hoppas Amanda blir nöjd med den jag gjorde på henne - "Kalmartös som brinner för bollen." Nåväl.

I torsdags var klassen ute och firade. Jag är så glad för att ha hamnat i den här klassen och jag ser verkligen fram emot att lära känna alla! Vi kommer ha tre riktigt roliga år tillsammans det är jag alldeles säker på. Är så glad för att alla bjuder till :) Sen att man inte hinner med på allt kul är en annan sak. Orkade verkade inte gå ut igår så jag däckade i soffan istället framför Snabba Cash och take-away.

I dag har jag och lilla familjen varit ute på stan hela dagen. Jag lekte med kameran lite, köpte Chanel-örhängen och åt lunch på café i Gamla Stan. Beställde en latte och fick den i en skål, haha! Vilken rolig grej.

Ikväll får vi se vad vi hittar på - har inga planer. Förmodligen tar vi det lugnt. : ]


















RSS 2.0