Brunch med syster

Visst är det härligt väder ute idag? Eller inte! Usch, hatar slask! Mina uggs är helt förstörda pga av all vätska; uggs tål ju inte vatten. Ska nog köpa ett par nya skor idag om jag hittar några snygga.

Positivt är iallafall att Ranveig är här från London :) Hon ligger på min säng och sover ut lite efter brunchen. Mamma hade varit på bageriet Bullens här bredvid och bunkrat upp med nybakat bröd och bullar med olika sorters mumsiga pålägg. Det är så himla trevligt med långa, mysiga helg-bruncher tycker jag!  Istället för en fet bakis-frukost, haha.  ;]

Nä, nu ska vi dra en runda här i stan, både jag och Martin vill ha nya skor!


Cafe_2


Longchamp

Två inlägg och klockan är inte ens 12, haha. Men det får ni leva med! Det är ju trots allt fredag ;}

Jo! Jag har köpt en helt undebar väska som jag bara måste blogga om; en svart Longchamp väska i den stora modellen. Skitsvår att få tag i men nu är den äntligen min! Älskar verkligen Longchamp väskorna, tycker de är så fina och klassiska. Har en beige också i samma modell men den använder jag bara på gymmet. Tycker också den marinblå är fin men tog den svarta då den är mer klassisk. :) Valde den stora modellen eftersom jag tycker den lilla ser ganska "barnslig" ut ;]


Klicka för att visa Megabild! otroligt fin vår väska/bag äkta LONGCHAMP svart (mode trend)



Fredag Fredag Fredag

Nu är det äntligen fredag och dags att njuta. Som ni vet så är jag en riktig fredags-junkie och just den här känns extra mysig. Händer nämligen massa kul i helgen som jag ser fram emot! I morgon kommer syster från London vilket ska bli jätte trevligt så klart :] Sen på söndag är det första gången på valpkursen och sen på kvällen är det KENT- konsert. Yay! Blir en helt super helg tror jag.


Imorgon kommer syster nr 1.


what to do?

Suck. Efter föreläsningen idag var ja tvungen att åka ut till Vällingby för att hämta Alva. Han har nämligen fått tillsägelse på jobbet om att hon skäller och springer runt där. Han har kontor i ett s.k "kontorshotell" vilket gör att flera andra företag har sina kontor där. Alva är en liten valp så visst har hon massor av energi och chihuahua ÄR skälliga hundar. Det är heller inte meningen att hon ska vara på hans kontor utan det är bara nu när hon är valp och medan hon lär sig, steg för steg, att vara hemma själv. Hittills kan hon vara själv i 40 min utan problem men jag vill inte traumatisera henne genom att lämna henne för snabbt heller! Har föreläsningar nästa vecka och massa andra grejer o möten som jag måste gå på så jag vet inte vad jag ska göra nu när hon inte får följa med honom på jobbet längre...


Tack elin

Åh, jag är så glad! Var på lunch-promenad i det fina vädret med Elin idag när hon berättade att jag fick vara hennes +1Kent- konserten på söndag eftersom hon står på listan. IHHHHHH! Jag som så gärna ville gå men när Martin bokade sina biljetter tyckte jag att det kändes lite väääl tidigt att planera in (han bokade typ i somras -hallå?) Men nu får jag alltså gå!

TACK SÅ MYCKET FINA, RARA ELIN.



Tuffa grabbar


Can you teach me how to fight?

Hoppas kollektivtrafiken rullar på lite bättre idag. Har nämligen först en föreläsning om Italiensk fillm & mode, sedan ska jag till kliniken. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Hoppas verkligen (på riktigt) att jag inte gått ner ett enda gram sedan sist. Tycker det vore så himla pinsamt på något sätt. Som att jag inte kämpar och bara tar hennes värdefulla tid. Jag är verkligen TACKSAM för den hjälp jag får och jag vill inte att det ska verka som om jag inte är det. Nästa vecka ska jag till dietisten, vilket jag ser fram emot. Du måste sluta med dina light- prdodukter... Haha. Lycka till säger jag bara. ;]



Everything is just Dandy

Dags för en update. Det har varit mycket på gång nu så har inte haft tiden att blogga. Hänt både roliga och tråkiga grejer. Tråkigt nog har vi haft inbrott i huset i Norrtälje vilket gör mig helt rasande. Tycker först och främst att det är så sjukt obehagligt att folk har rotat igenom våra saker. SÅ ÄCKLANDE. Har aldrig varit med om inbrott tidigare men jag antar att det är den värsta känslan för de flesta... Sen tog de TV, stereo, högtalare och sånt. Och sen drack de upp vodkan i kylen. Där och då!  Hallåååå?! Hur är folk funtade egentligen? ÅH!

Nog om det. Blir bara irriterad....

Har haft en riktigt bra helg, får glädja mig åt det. I fredags var jag och bästis på Spy Bar och härjade och i lördag var vi på schlagerparty hos Mathias & Maris. Jätte kul och så skönt att slippa stå i kö till någon klubb i det här helt galna vädre. Inget slår en kul hemmafest, visst? ;]

Idag har jag lämnat in inlämningsuppgiften där jag valde att analysera "Le Dandy".  Åh, finns det något bättre än att lämna in ett arbete och vara fri, fri, fri! För en stund iallafall, sen måste man ju plugga vidare. Men för stunden är det en riktigt, riktigt härlig känsla!

Nu ska jag ge mig ut i kylan och sticka till gymmet. Blir lite styrketräning idag sedan hem och läsa på om Italiensk modehistoria inför föreläsningen imorgon.


Le Dandy
 


Äntligen måndag

Vet ni? Jag har börjat älska måndagar. Det är ju en jättehärlig dag, förstår inte varför den får så mycket skit! Nystart och en hel ny vecka att se fram emot. Sen händer det massa kul den här veckan så jag var lite pirrig när jag steg upp! Hihi. Älska.

Nu ska jag snurra iväg till seminariumet till boken Leoparden (tråkigare bok får man leta efter..) sedan ska jag söka jobb som en galning, plugga och förhoppningsvis hinner jag med ett gympass och kanske lite shopping. Vi får se :) Åh, sen får jag tillbaka min hemtenta idag! NERVIGT !!


Fick rosor av Martin igår <3  Rosa såklart! Han fick en puss av mig.


Let's dance på Ambassadeur

Jag vaknade imorse och bara: COLA!!!! Ja, jag erkänner, jag är lite bakis... Men det får man vara ibland! Hade en stört rolig utekväll igår med Elin. Verkligen superkul! Vi drog på oss klackarna och drog till Ambassadeur där det var fullt ös. Hela Let's Dance gänget var däroch vi dansade loss med dem. Kändiskåta som vi är! Elin var lite tänd på Daniel Da Silva som var DJ och flörtade lite försiktigt med honom, hihi. 

Åh, har superont i fötterna idag dock, hade så kul på dansgolvet så jag tänkte inte på hur höga mina klackar var... Och inte den bästa kvaliteten heller inser jag nu. Ska nog investera i ett par bättre och lite dyrare. Skor är något som verkligen blir skönare ju dyrare de är, tyvärr.

Förresten! På Mc Donalds beställde Elin Kling Big Mac så det kommer jag också göra i fortsättningen. Haha, om det är vad fashionistor äter så får jag väl hugga in ;)




"Skinnjacke-väder"

Har precis köpt en skinnjacka och är överlycklig! Den är så fin att jag dör lite. Har letat efter den perfekta skinnjackan i flera år nu men ingen har känts helt rätt. Men den här är stööörtsnygg och precis min stil. Åh, älskar skinnjackor... Det gör att man ser så "city-chic" ut. ;] Hoppas att det blir lite varmare snart så att jag kan använda den. "Skinnjacke-väder" som fashionistor kallar det, haha. Yes, yes, yes!


Min ängel


 
Jag älskar dig min lilla prinsessa


Bubbles & take-away

Hade en jätte trevlig kväll igår med Julia och Camilla. Så länge sedan vi setts! Blev take- away och bubblor - en klassiker som  aldrig kan gå fel ;) Fick fira Julia också nu när hon fyllt år precis, stoooor tjej som får gå på systemet!

Gick bra på SCÄ igår också. Hade varken gått upp eller ner i vikt. Trodde att jag hade gått upp massor eftersom jag ätit mycket mer på sistone. Konstigt det där! Att man tror att bara för att man äter mer så ska man rasa upp i vikt. Stämmer verkligen inte, man blir inte tjock av mat! Snarare att inte äta eftersom kroppen ställer in sig på svält och sparar på alla kalorier vilket gör att man blir trött och energilös...

Hursomhelst så hade blodproverna visat att jag hade järnbrist. Jaha? Vet inte riktigt vad jag ska göra med det eller vad jag ska äta. Förmodligen därför jag känner mig så svag och trött. Hon trodde iallafall att det skulle ordna sig och jag behövde inte äta några tabletter.

Nu ska jag läsa, läsa, läsa och söka jobb. Martin är i Ludvika för begravning så jag och Alva har tjej-mys. Vi ska möta upp Elin senare och shoppa. Det tycker vi om för vi är tjejer.




Martin... Saknar dig redan.


Hemma från Sälen

Nu är jag hemma igen efter en trevlig resa med vänner i stugan och härliga dagar i backen. Kan inte vänta tills vi åker tillbaka igen! Blir förhoppningsvis en resa till i påsk. ;}

Nu är det alltså slut på semestern och tillbaka till verkligheten. Inte för att jag klagar! Kan faktiskt inte tänka mig en bättre tillvaro en den jag har just nu - med allt vad det innebär.

Tillbaka till verkligheten alltså. Har läst i boken Ladies Paradise och tränat idag. Har seminarium på boken imorgon. Sen ska jag till kliniken för samtal, plugga och sedan kommer Julia och Camilla hit för middag. MYSIGT.



Bild lånad av Elin C.

Sälen imorgon

Imorgon åker vi upp till Säääääälen! Ska bli så underbart att komma bort lite från storstan och åka skidor hela dagen lång. Tyvärr har jag gått och blivit sjuk och har feber, hals- och huvudont. Typiskt! Hoppas att jag mår bättre snart så att jag kan svischa i backarna. Annars känns det sjukt ovärt...

Hade förresten seminarium igår vilket gick bra. Nu ska jag börja på nästa bok - Ladies Paradise - till seminariumet på tisdag. Får läsa uppe i sälen, vetja!




Sälen 2008


RSS 2.0