Hey Hey Hey Tredje inlägget för dagen


Nu är du bra imponerad va!

Jag ville bara skriva en liten hälsning till min lilla storasyster. Hon är i Bangkok nu, men ifall hon loggar in på ett curry-luktande internetcafé så vill jag ju att hon ska se att jag tänker på och saknar henne. Så, Ranveig, jag saknar dig.







Hey Hey andra inlägget för dagen


I am on fire! Andra inlägget för dagen och så har jag inte skrivit på två veckor. Men det känns som att mina fingrar bara far över tangentbordet och då gäller det att hänga med. Eller fingrar och fingrar, jag är faktiskt tvungen att skriva med naglarna nuförtiden. Jag gjörde en nagelförälningning (du vet, sån där med gelé) så jag är lite begränsad vad gäller olika saker. Jag kan föressten visa bild på det!


Vi tog massor av bilder i Prag, främst när vi äter faktiskt. Antingen åt vi hela tiden eller så var det för kallt för att ta av sig vantarna och knäppa en bild. Vad vet jag. Hursomhelst så tog Martin en bild av mig när vi äter lunch som jag inte var beredd på. "Jag ser verkligen uttråkad ut och som att jag tycker att maten är skitäcklig" sa jag när han visade mig den. Då svarade han "Nej men du brukar se ut så där när du äter".  Och jag som tyckte att pastan var jättegod! Men där ser man, när man inte är beredd på att bli fotad får man alltså veta hur man ser ut i olika situationer..
Gud vilket innehållslöst inlägg känner jag nu. Men hemskt underhållande för mig. Kanske ska sluta innan jag förlorar läsare, haha. Men vad jag förstår så blir noll minus noll fortfarande noll så vad har jag att förlora liksom.

Hey svältande blogg


Hej söta rara försummade lilla blogg. Och hur mår ni små läsare?
Det var helt galet hur länge sen jag skrev, eller okej typ två veckor. Men ändå! Det blir ju värsta avbrottet.

Nu är det iallafall SPORTLOV vilket gör mig och mina vänner lyckliga i själen. Sista veckan var som vanligt tokigt mycket att göra i skolan. Så nu känns det helt undebart att vara ledig en vecka och bara göra det som jag känner för varje morgon. Frihet är för mig när man kan vakna varje morgon och bestämma själv över sin dag. Eller okej, jag har snott det från Oprah men vaddå! It makes total sense. Så nu gör jag bara det jag vill varje dag och det är så skönt att slippa leva efter ett schema - om så bara för en vecka.

Jag kom föressten hem från en lång-helg i Prag i måndags kväll! Jag och Martin var där och hade mys-mys.
Det var ju inte toppen väder, lite varmare än i Sverige, men det stoppade oss inte från att turista runt i stan. Helt ärligt så blir man som helt tokigt nykär när man åker bort några dagar. Det är verkligen annorlunda än att vara hemma och man umgås på ett helt annat sätt - bara vi två!

Igår kväll taggade dessutom Elin till och ville ha ut mig Louise på en tjejkväll. Det blev några drinkar på Söder och sen hörde vi att Ernberg var på Klubbonsdag så vi drog dit. Det är kul när det blir lite impulsivt sådär.





Ledig onsdag


Vaknade precis och kände mig skönt utvilad. Jag är nämligen ledig idag! 

Eller ledig och ledig... Jag har prov imorgon och massor av inlämningar att skriva. Men jag behöver inte sitta i ett torrt klassrum iallafall!

Just nu är jag ensam på Kungsholmen, ska åka hem till Solberga snart. Jag var här med Martin igår, även om vi knappt umgicks känns det som. Det var meningen att vi skulle gymma tillsammans, så jag stack till gymmet och väntade på honom. Sprang en mil. Ingen Martin. Cyklade en mil. Ingen Martin. Så jag pallade inte mer och gick hem.
 
När jag kom hem var han där och hade gjort värsta middagen till mig, så söt! Men efter middagen däckade jag typ, hatar att börja 8:20! Det förstör hela kvällen. Så ja, vi var i samma lägenhet hela kvällen men vi umgicks knappt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Plugga och träna? Fast jag är lite trött på att gå till gymmet. Jag känner mig ju ändå bara tjock hur mycket jag än tränar. Det är som att dricka men aldrig släcka törsten.

Nåja, jag ser fram emot helgen, det är inte många dagar kvar tills jag är ledig på riktigt.
Philip ringde mig och var nervös att han inte skulle få se Melodifestivalen på lördag och sa att vi var välkomna på förfest hos honom. Det ser jag fram emot!

Sen på söndag ska vi förmodigen på en visning av en tvåa här på Kungsholmen. Vi kan ju inte köpa något än eftersom jag inte har något jobb. Men efter gymnasiet och när jag har en inkomst så gäller det att vara förberedd!

Min härliga helg


Nu på måndags-kvisten måste jag ju uppdatera lite om helgen!

Det har varit en riktigt party-helg med fest och kalas! I fredags träffade jag upp tjejerna och drack söta drinkar på Underbar i stan. Mysigt!  Sen i lördags så firades såklart min gode vän Julia som fyllde 19 år. Vi var 12 tjejer som käkade på Friday's för att sedan dela upp oss. Jag hängde med "födelsedagsgänget" där vi först förade på Soap Bar
och sedan avslutades kvällen på Victoria. Där mötte Louise & Elin upp oss och vi hade skit kul!

Här är lite bilder från kvällen som jag snott från Julia (julianna.blogg.se)


Födelsedagsbarnet!


Nej jag vill inte alltid vara med på bild...


Mina sötisar











RSS 2.0