Tack Kusin Vitamin



Vad tycker ni om den nya designen? Själv ÄLSKAR jag den!! Blev t.o.m bätte än jag hade föreställt mig. Och jag som är så kräsen! TACK TACK TACK säger jag till Karolina Holm - som bara är så himla duktig. 


Dagen har varit lite stressig och jag känner mig efter i kurslitteraturen. Tyckte att jag pluggade på bra, men flera i kursen ligger en vecka före föreläsarna Gulp! Så nu blir det plugg för hela slanten. Ska sticka och köpa några liter cola så att jag orkar, haha. Det är inte lätt att vara student! Tur att det är så otroligt intressant läsning ändå - annars hade jag inte stått ut. Känns lite som att böckerna är som en stor tårta, jag vill bara läsa upp dem så att jag får all kunskap i mig. Nu äter jag ju inte tårta, men ni fattar vad jag menar...

Näe, känner hur magen rumlar, dags att springa iväg och köpa något! ... Och jag behöver väl inte säga vad? Åh, jag är så förutsägbar. Men det blir lätt så då jag ofta har lägenheten för mig själv. Tänkte nog  prova ett nytt SUSHI- ställe idag som ligger lite närmare. 


Hörs sen


Kommentarer
Postat av: Emmelist

Oj vad vacker du är :D

2009-09-07 @ 21:21:26
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: sannie

ha en bra dag idag :)

2009-09-08 @ 11:33:09
URL: http://sannieschutt.blogg.se/
Postat av: YAIYA

Aaah jag bara dör för din header!!

2009-09-08 @ 12:19:00
URL: http://ymperia.com/yaiya

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback