Desperate Housewives agerar barnvakt

Alltså, det är helt sjukt hur mycket det snöar. Men jag klagar inte! Tycker det är rätt mysigt, kommer i lite julstämning sådär. Skulle önska att det nte var så kallt bara. Okej jag klagar! Men bara lite.

Igår när jag åkte till stallet visade det sig att buss- fanskapet var inställd, alltden busslinjen hade inte gått på hela dagen. Så Kurre fick hämta mig efter ridningen, trodde på allvar att jag skulle frysa ihjäl. Funkar inget ute på landet? 
Om den inte kommer imorgon när jag ska ut till stallet igen så har jag lovat mig själv en taxi. Därmed basta.
 
Jag måste uppenbart ha en varmare  jacka! MÅSTE. Men jag tycker den jackan som jag har är så himla fin...! Funderar på en marinblå Boomerang. Oui, oui? Måste bestämma mig nu.
 
Har varit duktig och gymmat idag! Tränar främst magen vilket (äntligen!) har börjat ge resultat. Men det känns som att det tagit evigheter innan jag faktiskt kunnat se de magmuskler som jag fått träningsvärk i. Jag visste väl att de fanns där inne någonstans. ; ) Men det är inte så konstigt, jag tränar ju varje måndag, tisdag och två gng varje onsdag så det var banne mig på tiden.

Martin har sent jobbmöte ikväll så jag är hemma ensam... Jag antar att de desperata hemmafruarna får hålla mig sällskap!

Här är föressten en pic av en favorit-modell Tiiuk Kuik. Hon är så otroligt vacker!


Lördag kväll

Hejsan !

Kom precis hem från Centralen. Vi promenerade dit i snön vilket kändes jätteskumt! Det är ju vinter nu för tusan! Jag och Martin tänkte kolla på en vinterjacka til mig och julpynt till lägenheten. Egentligen är det helt onödigt att köpa något julpynt eftersom jag vet att vi kan få massor av mamma om vi vill. Eftersom vi bodde i ett hus på 400 kvm  förut och nu i en trea så har vi en triljon tomtar och glitter.

Någon vinterjacka hittade jag inte heller. Funderar på att köpa en Canada Goose men Martin säger att de är omoderna. Jag tycker att de snarare är klassiska. Men jag vill ju inte köpa något som han tycker är fult. Men jag fryyyyser ju!

Så gick vi och käkade & sen fikade och pratade om gårdagen. Martin köpte världens godaste champagne igår som han bjöd hela min familj på efter middagen. Han försökte väl smöra för min mamma, haha. ;) Inte mig emot, jag älskar champagne!  Kai var föressten också med då han är här över helgen. Han är så himla trevlig... Min syster skulle inte kunna ha en bättre pojkvän!

Sen drog vi vidare till Andréa och Jockes fest. Det var jättelänge sedan jag träffade dem sist eftersom de precis kommit hem från Thailand. Slutligen drog vi till Philips lägenhet för efterfest. Han har precis flyttat dit och den är verkligen jättefin!

I fredags var jag och mamma och lunchade som vanligt. Hon blev glad när jag nämnde att jag fått Mvg på religionsprovet.:) Sen gick vi & shoppade lite. Hon köpte kläder och blonderingschampoo som bara det kostade flera hundra kronor. Fattar inte att hon pallar lägga ner så mkt pengar på schampoo men men... Jag fick en ny kajalpenna (skitbra!) och ett PLUMP lipgloss. Som faktiskt funkade! Läpparna svällde upp och blev större även om det är lite creepy när det pirrar sådär i läpparna, haha. Hade tänkt ta en rosa men valde en vit/genomskinlig istället. Den var snyggare, trots att Ranveig mobbade mig och sa att det såg ut som sperma. Men vafaan...

Sen stack jag vidare till frissan! Vicki klippte mig lite kortare vilket blev skitsnyggt! Sen bokade vi en tid nästa fredag också så jag ska dit och göra mig snygg, hähää.  Hon gav mig föressten komplimanger om min hårfärg. Hon skulle sett det när det var svart tänkte jag... Men nu är jag jättenöjd när den tvättats ur lite. :)

Känns föressten konstigt att vara hemma en lördag kväll, det var länge sen! Men jag behöver nog en mysig hemmakväll med snutten. Han är så söt i sina mjukisar, liksom förberedd för att gosa.

Mitt liv, mitt allt








copyright: Emma ;)

Hår är min passion


Whoopsie,  två inlägg på samma dag! Inte illa, inte illa! Bli inte bortskämda nu bara.

Jag tror det är nästan en allmän kännedom att mitt hår är väldigt väldigt viktigt för mig. Har jag en dålig hårdag har jag en dålig dag överhuvudtaget. Faktiskt! Det är snooorviktigt.

Jag har dessutom haft väldigt många olika frisyrer och färger genom åren. Någon favorit? :)



image74




1. Mellanblond
2.  Långt och brunt
3. Mellanlångt o brunt
4. Ljusbrunt
5. Snedlugg
6. Lugg
7. Mörkbrunt





Studentångest


Sitter och lyssnar på Mannen i den vita hatten och tycker allt känns sorgset.

JAG VILL INTE TA STUDENTEN!


Så nu var det sagt.

Samtidigt är jag så sjukt skoltrött. Väldig paradoxalt, jag vet. Men jag vill ändå inte sluta.
Jag trivs så  himla bra med att gå gymnasiet. Jag trivs med att gå i trean och jag trivs väldigt bra med mina kompisar. Jovisst min klass är kanske inte fullkomlig men jag tycker om den ändå. Jag kommer sakna alla så mycket! Jag kommer sakna klasskänslan och liksom hela samhörigheten som man  ändå har. Jag tycker de här åren generellt sätt har varit jätteroliga och jag vill inte sluta. Jag kanske låter som en treåring som inte får sin vilja igenom men      jag vill vill vill vill verkligen inte!

Eftersom jag gått i skolan så otroligt många år nu så jag vet inget annat. Helt plötsligt, om bara några månader, kommer jag aldrig att gå i skolan igen. Kanske kommer jag att plugga vidare men, let's face it, det kommer aldrig att bli samma sak. Skolan kommer bli ett avslutat kapitel och jag är skitnervös.

Nog om min pre-studentala ångest. Det kommer säkert bli mer sådant ju närmare avslutningen vi kommer.

I helgen har jag, Lolita (haha) och Elin bestämt oss för att festa på bästa artonårs manière. Istället för att plugga har jag redan bestämt mitt fashion, helgen till ära. I brist på fantasi hade jag tänkt totalkopiera den här outfiten av Lauren Conrad. Soo, sew me!




Jag har som roligast i sadeln


Idag på specialidrotten (nej jag tänker inte kalla det för "boll & racketspel" för det låter utvecklingsstört) spelade vi Squash vilket jag aldrig gjort tidigare. Jag fantiserade lite om att jag kanske är en oupptäckt squash-talang. Att så fort jag skulle kliva in i hallen skulle hitta mitt kall i livet. 
 Tyvärr var det inte alls så men kul var det! Jag & Jocke körde på som tusan. Han däremot var jätteduktig redan från början och hade heller aldrig spelat. Jag tröstar mig med att han brukade spela pingis förut..

Det är ondsag idag, alltså snart helg. Har inga planer förutom att jag ska käka middag med gamla högstadie-gänget på lördag. Ska få träffa Sandra, det var jättelänge sen! Kul-kul-kul! (:

Nu står mamsen och lagar flygande Jakob så det luktar curry i hela lägenheten. Sen blir det ridning ikväll. Jag ska nog föressten sluta skriva att "ikväll ska jag rida", det känns som att det är det enda jag gör nuförtiden, roligt nog.
Jag har faktiskt som roligaste i sadeln. (Hade tänkt skriva "när jag rider" men jag vet att Elin garanterat skulle mobba mig då.)

Ja! Jag fick föressten MVG på filosofi provet! Grattis grattis, tack tack. Har fått mvg på alla prov hitills, förutom franskan där jag fick VG+. Det var det prov jag pluggat mest till också. Haha. Så kan det gå.





Jag och Jocke, dårå.

Skit skit skit


Gör dig beredd på ännu ett deppar inlägg. Förlåt! Det är bara så mycket skit på en gång så det är svårt att hålla sig glad.

Idag är det måndag, och som att inte det skulle vara nog så är det också första dagen efter lovet. Det har varit ett underbart lov! Jag har verkligen behövt den här tiden att bara ta det lugnt. Men nu är det alltså slut.

Sedan håller vi på att måla om här hemma i Solberga så saker och ting står huller om buller. Jag blir tokig av oordning! Verkligen helcrazy. Det bor ett pedantiskt kontrollfreak i mig som just nu inte alls är särskilt tillfreds med tillvaron. Mitt annars städade rum har liksom blivit garderob, hall, vardagsrum och sovrum i ett. Ay-ay-ay!

Tyvärr lät jag det här gå ut över min mamma lite. Jag var ju inte sådär jättetrevlig när jag kom hem från ridningen nyss, utan gick direkt till mitt rum med en stor suck om hur stökigt allt var. Men jag kan knappt andas! Det är så mycket saker överallt. Men hon har ju inte gjort något fel så det var hemskt dumt. Hon vill ju bara göra fint här hemma.  

Ska gå och be om ursäkt nu tror jag. Jag måste skärpa mig, verkligen.   


RSS 2.0