Nu kör vi

Språktentan avklarad. Men istället för att gå hem och dö efter all läsning så var det bara att plugga vidare. För på torsdag är andra tentan, den huvudsakliga, och jag har verkligen noll energi kvar att plugga. Som vanligt började jag för sent med att öppna böckerna: människa och enfaldig som jag är. Längtar tills på torsdag när tentorna i plural är över. Prat om tentafest gör mig lycklig.

Sen har jag inte börjat på porträttintervjun som ska in på fredag. Haha, jag är bra festlig ibland! Men det får gå ändå. Jag måste ju lära mig att hålla deadline och då är det bra när det brinner lite i rumpan! Sen behöver det ju inte vara en jävla majbrasa som det är nu.

Hade förresten körlektion med Sören i dag och körde i stan. Kände mig urball när jag åkte runt S:t Eriksplan och Fridhemsplan. Fan vad ballt tänkte jag. Sen har jag också ett tips för den som vill känna som att de åker i ett rymdskepp: kör jättesnabbt och sen accelerera lite till. Sen när du kör på och känner att "fan jag borde nog ligga i femman nu" så gör inte det! Lägg i ettan istället. Känn suget i magen och hälsa på utomjordningarna. Det gjorde Sören idag och jag sa förlåt.





Höstpromenad till Vasastan



Skor: Have2have, leggins: Miss Selfridges, Tunika: Vila, Jacka: Lindex, Väska: Chanel


Lördagsgodis

I dag blir det middag hos familjen Fahlén. Ska fira Sara som är hemma från Borås. Ska bli kul att träffa henne igen- var så länge sen nu! Först ska dock Martin vara smakråd; har lagt undan några jeans i stan. Hittade ett par från Tiger of Sweden som kostar 1350 kr och ett annat par billigare. Skiter verkligen i märkesjeans - vill bara att de ska sitta bra - så det känns surt att betala så mycket. Men de satt ju så bra! Vi får se vad mannen säger.

Sen blir det förhoppningsvis tid till lite plugg. Ska bli intressant att se hur mycket jag lär mig efter att ha druckit bubblor bara, haha ; ] Men det är ju lördag banne mig.


Pic from Vogue Paris


Elin Elin Elin...





...är det verkligen Elin Kling? Kände knappt igen henne... SÅ SMAL.


Jeansrumpa

Sitter och äter choklad och funderar på vilka jeans jag ska köpa imorgon. Eftersom jag nu, med mina 51 kg, inte kan ha några av mina fina jeans längre så måste jag köpa nya. Brukar vara betydligt roligare att shoppa när situationen är tvärtom och brallorna mindre. Men nu är det som det är. Fast det känns riktigt konstigt att väga- inte bara 50- utan t.o.m över. Vet att 50 kg är normalvikt för tjejer i min ålder och längd men ändå. För mig känns det jätte mycket.

Annars är det tentaplugg som gäller i morgon. Ska försöka göra en ansträngning!
 


Foto foto foto foto

Har varit ledig idag. Har inte haft någon skola idag och har pluggat lite inför tentan. Har också snurrat runt en stund på stan och köpt present till syster (HETER DU RANVEIG SLUTA LÄS NU) Hittade en jättefin läderväska second hand, en mysig randig halsduk och ett flätat läderskärp. Jag har ett liknande och jag har nog sett hennes sneglande blickar!

Sedan gick jag på cellon och efter det har jag lekt med kameran. Börjar lära mig mer och mer! Varför har jag inte börjat med foto tidigare? Det är ju gorillakul.

Fick föressten avslag från Sundsvalls Tidning idag. Surt! Jag ville verkligen praktisera där! Men det finns ju fler ställen - får kolla runt lite... Men ÅH.




Kom ihåg mig då

 

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går att nå
när du träffat botten
Kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår
när du har testat allt som går
och när du har tröttnat
Kom ihåg mig då



Alvas syster Alice

Här promenerar Alvas syster Alice i vattnet. Hon var minst i kullen medan Alva vägde dubbelt så mycket. Visst är hon otroligt söt? Minns att jag tyckte att hon var mest "chihuhua-lik" av dem alla och det är ju hon fortfarande! Alva har ju sina papillonöron och håret som står lite överallt.


Alice


Peptalking to myself

      
Första bilden är från början av sommaren och den andra tagen för några dagar sedan. JÄKLAR vad jag har gått upp i vikt.


Nu kan det blåsa vart det vill för nu är allt tillbaks på noll

 




Hon sa: "Jag säger vad jag vill, skit samma om nån skräms
om det blir pinsamt för en del, så är det ändå dom som skäms
Jag har gjort fel ibland, jag vet, men ingen mening att ge opp
Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp
Och jag vill hellre bli en sån, så har jag lärt mig det igen
för det finns nåt bra och stort i alla om och alla men"


Min Jonatann


Kul.

Uää, vad trött jag är på politik! Jag & M sitter och tittar på valvakan men jag känner att jag dör snart. Har varit och röstat på statsministern idag och hoppas på det bästa. Sen hoppas jag att det blir tyst ett tag. Lite som kronprinsessans bröllop när allt var över: kul kul men håll käften nu nu.

Hade en visning på Vasastan idag i världens finaste lägenhet. Utropspriset typ 6 miljoner men går säkert för mycket mer. Helt sjukt att folk har så mycket pengar! Var mycket fina efternamn och lite kändisar på visningen. Kul!

Imorgon är det skola. Fast det känns inte som skola tokigt nog- känns kul att åka dit. Jag måste vara pervers på något sätt som tycker att det är kul att gå i skolan. Tentan som vi ska ha om en vecka känns däremot som skola. Välkommen tentaångest. Nädå, jag tar det luuugnt! Jag är ju ändå fett smart.



Mina snygga idoler. KOM IGEN NU ALLIANSEN.

 


Måste vi gå ut i regnet?

  

Hälsningar från ett regningt Stockholm



Har varit en lugn dag idag. Var nämligen ute igår och känner mig lite seg... Jag och Alva gav oss ändå ut tidigare idag för en joggingrunda. Slutade med att det såg ut som att vi badat i Mälaren! Jesus, vad det har regnat idag!

Världens sötaste skabbräv


Min prinsessa


Edit

Jag är faster till världens godaste lilla guldklum. Edit, du är så himla fin! Har längtat så efter att få se henne och nu har jag ÄNTLIGEN fått hålla i henne! Bara två månader gammal. Pytteliten och rund. Jag och Ranveig kommer slåss om att skämma bort henne mest. Hennes pappa Rune har nämligen inga syskon så hon har bara två fastrar. Jag siktar på att bli favoriten. ;] Åh, fina älskade söta Edit...




And the wind blows


Svenne- söndag

Aouw, hade en rikigt bra utekväll igår! Överraskade alla när jag dök upp, haha :] Bestämde mig för att åka in trots allt och festade loss på Zipper med Philip, Jocke, Martin, Anthon och Josefin (hoppas inte jag glömde någon nu!) Var riktigt festligt.

Idag ska jag göra något HEMLIGT. Som den storbloggare jag är så måste jag hålla lite spänning här i bloggen. Ni får kanske veta vad det är senare. Om jag är på humör det vill säga, och får massa kommentarer om hur "nyyyyyfikna" ni är. Då kanske.

Vad som är mindre hemligt är att jag och min P-vän (haha) ska på Ikea och leka medelålders. Anthon lät riktigt sugen på att hänga med men skulle tyvärr jobba. Annars hade han såklart också fått köttbullar och en Billy Bokhylla. Det är förresten helt sant-  jag ska till Ikea, äta köttbullar och köpa Billy Bokhylla. Snart är jag gravid och Alva har en goldenretriever kostym.  Så går det när man väljer att bli sambo med en svenne, gott folk!



Fick tre ljushållare av mamma igår. Bara sådär! Samtliga från Kosta Boda.


Första inlämningen

SKÖNT MED HELG!!! Efter en intensiv vecka firade jag med girlsen på Vapino Stureplan. Det var "gött" som Emelie sa på Kalmar-språk. Sen gick vi vidare och jag drack en cider som såg ut som öl. Kändes coolt. Det är coolt med tjejer som dricker öl så jag låtsades vara en sån. Kom ändå hem rätt tidigt och somnade i en hög choklad som vanligt.

Idag ska jag till huset i Norrtälje och make an appearance. Mamma blir så gad när jag kommer dit och tittar på hennes blommor. Ska övningsköra med Kurre också - för första gången! Ska blir skitkul! Älskar älskar älskar att köra. Älskar fart.


Min Chanel 2.55


KÄRLEK TILL SYSTEMKAMERAN

Härlig dag idag! Blir så glad av att solen sken så jag satte på mig en blommig klänning och sprang till skolan. Känns lite som sommar igen! Tog lite bilder av Amanda till kamratintervjun som jag sedan pillade med i Photoshop. ÄLSKAR SYSTEMKAMERA!!!!!! Bilderna blir så mycket bättre! Hoppas på att ta lite fler vid intervjun sen :]

Sen gjorde jag fetaost-paj till älskling som vi åt på balkongen.



Copyrigt: Hedvig Haraldsen


Min morgon med lilla familjen


Oh brother where art thou

Åkte till söder igår för att få lite "egen-tid". Så sjukt skönt att få var lite själv och bara plocka lite med saker. Fick gjort lite skolarbete och beställt de sista böckerna. Kommer i slutet av väckan! Så snart slipper jag ligga efter med läsningen!

Sedan hade jag och Martin Sushi- dejt med två filmer. Först skrattade vi åt tjockis i filmen Prinsessa och sedan såg vi Oh Brother where art thou. Båda filmerna får fem isglassar av fem möjliga.

Idag har jag en visning i Solna. En riktigt snygg fyra som jag kommer höja priset på genom min enorma utstrålning och charm.

 


På med springskorna - det är höst

Nu ska jag sluta sova och stiga upp och njuta av min lediga dag istället. Jesus vad roliga dagar jag haft den här veckan! Har varit intensivt att börja men åh så kul! De klasskamrater (haha) som jag pratat med har varit URGULLIGA och alla verkar så snääääälla. Och föreläsningarna är väldigt intressanta! Hittills är jag bara helt äckligt supernöjd med allt.

Eftersom det var första höstdagen igår bestämde jag mig för att snöra på mig nya springskor. Är superskönt att komma igång med träningen igen! Ska försöka jogga en runda eller gå på gymmet varje/ varannan dag. Ska bara käka lite frukost och sen ska jag ut och springa. Så att jag blir "skinny" igen ;]


RSS 2.0